Roof tiles

VYZANTINA

Description

Roof tiles

Κεραμίδια ρωμαϊκού, ολλανδικού, γαλλικό τύπου καθώς και τσιμεντοκεράμιδα απο όλες τις μεγάλες βιομηχανίες κεραμοποιϊας. Φιλικά προς το περιβάλλον, διαχρονικά, με αντοχή στο χρόνο αλλά και στον παγετό (τσιμεντοκεράμιδα), και έχοντας παράλληλα θερμομονωτικές ιδιότητες, τα κεραμίδια αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της στέγης.

EBEX KARAPIPERIS stores in its facilities, a full range of different types and colors of tiles, thus having the ability to meet your needs immediately.

Roman tiles

κεραμίδια ρωμαϊκα
Roman gray Dimensions: 42.5×28.3cm Weight/piece: 3800 gr Pieces/m2: 13

Roman coffee Dimensions: 42×27.3 cm Weight/piece: 3850 gr Pieces/m2: 13

Roman red Dimensions: 42×27.3 cm Weight/piece: 3850 gr Pieces/m2: 13

Roman Beige Dimensions: 42.5×28 cm Weight/piece: 3800 gr Pieces/m2: 13

Roman Pink Dimensions: 42×27.5 cm Weight/piece: 3800 gr Pieces/m2: 13

French tiles

French Red Dimensions: 41×26.5 cm Weight/piece: 3200 gr Pieces/m²: 13

French Beige Dimensions: 41×26.5 cm Weight/piece: 3200 gr Pieces/m²: 13

French Beige – Pink Dimensions: 41×26.5 cm Weight/piece: 3200 gr Pieces/m²: 13

Tiles Dutch

Dutch Red Dimensions: 42×25 cm Weight/piece: 3000 gr Pieces/m²: 14

Dutch Beige Dimensions: 42.5×25.5 cm Weight/piece: 2950 gr Piece/mm²: 14

Byzantine tiles

κεραμίδια βυζαντινά
Τα βυζαντινά κεραμίδια, είναι τα παραδοσιακά κεραμίδια καπάκι-λούκι (κεραμίδια παλιού τύπου). Χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά κυρίως σε διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, μοναστήρια, παραδοσιακούς οικισμούς, παλιές εκκλησίες κλπ. Παράγονται κυρίως σε χρώμα κόκκινο, μπεζ ή δίχρωμα κόκκινα-μπεζ κλπ. Απαιτούνται 28-30 κεραμίδια ανά μ2 στέγης.
They are usually placed glued onto asphalt with a tile, but there is also the possibility of being nailed to the tiles.
Due to the increased overall weight, thicker skin and more reinforced roof timbers are required.

Corfiades

Dimensions: 42x21cm Weight/piece: 2800 gr Pieces/m: 3

Colors: red - beige - brown - pink

Cornice

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΑΙΓΙΟ ΑΚΡΑΤΑ ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΑ ΣΤΕΓΗ ΣΚΕΠΗ

We have ready-to-deliver ceramic clay horns in a wide variety of designs. The horns have a natural ceramic color (TERACOTA) as well as a beige-ochre color. There are cornices in many traditional designs.

Cement tiles BIOBLOCK

Red Dimensions: 33 x 42 cm Weight: 4000 gr Pieces / m2: 9

Gray Dimensions: 33×42 cm Weight/piece: 4000 gr Pieces/m2: 9

λευκό βιομπλόκ κεραμύδι
White Dimensions: 33 x 42 cm Weight: 4000 gr Pieces / m2: 9

καφέ βιομπλόκ κεραμύδι
Brown Dimensions: 33 x 42 cm Weight: 4000 gr Pieces / m2: 9

δίχρωμο βιομπλόκ κεραμύδι
Two-tone Dimensions: 33 x 42 cm Weight: 4000 gr Pieces / m2: 9

Επίσης τα τσιμεντοκεράμιδα ΒΙΟΜΠΛΟΚ παράγονται και σε πολλά άλλα χρώματα όπως κόκκινο – μαύρο – καφέ – κίτρινο – πράσινο – μπλέ – βυσσινί – δίχρωμο καφέ/κεραμιδί – δίχρωμο λευκό / σομον – δίχρωμο κίτρινο/κεραμιδί – λευκό – χρώμα χαλκού. Στα χρώματα αυτά παράγονται και όλα τα εξαρτήματα και ειδικά τεμάχια

Accessories

Three Streets

Kavalaris Korifi

Ventilation Tile

Sewer Tile Antenna

Four Streets

Side Tile

Glazed - colored tiles

The mixing of earth, water, air and fire gives birth to a product that is completely natural and at the same time completely modern! The early philosophers of classical Greece interpreted the effects of the combination of the basic elements of nature, which give entity and longevity to all materials.
Clay tiles, "brick tiles", are a natural product of high aesthetics and harmony without harmful consequences. They shield the building against the elements and elevate it aesthetically in perfect harmony with nature.
Όλοι οι τύποι κεραμιδιών είναι σχεδιασμένοι για άψογη λειτουργικότητα, τέλεια εφαρμογή και ευκολία στην τοποθέτηση. Η χρήση της τελειότερης τεχνολογίας στον τομέα της κεραμοποιίας και ο ηλεκτρονικός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής σε όλα τα στάδια αποτελούν εγγύηση ποιότητας, εγγύηση για κεραμίδια απόλυτης χρωματικής ομοιομορφίας και υψηλής αισθητικής.
EPISMALTOMENA-karapiperis-aigio

Powder tile paint

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΤΕΓΗ ΧΡΩΜΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ ΑΙΓΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

In our company there is ready-to-deliver tile paint in powder shades of tile, ocher, beige, brown, etc. in 1kg and 5kg packages.

There is also the possibility of delivery in a few days of tile color powder in colors black, blue, green, graphite, purple, ombre, sienna, etc. iron oxides - cement colors.

Το χρώμα κεραμιδιών σε σκόνη αναμειγνύεται με την τσιμεντολάσπη (κονίαμα) που χρησιμοποιείται για την συγκόλληση των κορφιάδων της στέγης προκειμένου να μην υπάρχει χρωματική διαφορά στην στέγη μεταξύ του τσιμεντοκονιάματος (τσιμεντολάσπης) που έχουν συγκολληθεί οι κορφιάδες, με το χρώμα των κεραμιδιών και των κορφιάδων της στέγης.

Το χρώμα κεραμιδιών σε σκόνη χρησιμοποιείται τόσο σε έτοιμους σοβάδες σε σακιά όσο και σε συμβατικούς σοβάδες προκειμένου αν επιθυμούμε να γίνουν οι σοβάδες έγχρωμοι. Η σκόνη αυτή αναμειγνύεται σε σταθερή αναλογία με κάθε σακί έτοιμου σοβά (επιχρίσματος) 25kg ή 40kg έτσι ώστε να έχουμε σταθερά το ίδιο χρώμα σε όλη την επιφάνεια που θέλουμε να σοβατίσουμε.

Asphalt tiles

Τα ασφαλτικά κεραμίδια αποτελούν μια υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικής αισθητικής προσέγγισης, πρόταση για τη στέγη σας. Το χαμηλό βάρος ανά τετραγωνικό μέτρο σε σύγκριση με τα κεραμίδια, η εξαιρετική αντοχή τους σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και η ιδιότητά τους να είναι πλήρως απρόσβλητα από τον παγετό, τα καθιστούν ως την ιδανική λύση για τις ορεινές περιοχές. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τους χαρίζουν αισθητική υπεροχή, ενώ η μορφή του υλικού είναι τέτοια που καλύπτει και τις πιο εξεζητημένες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.
Τα χρώματα που συνήθως είναι διαθέσιμα τα ασφαλτικά κεραμίδια είναι το κόκκινο, το μπεζ, το πράσινο, το γκρι, το καφέ, το μαύρο, το μπλε κλπ, καθώς και ορισμένες διχρωμίες. Λόγω του χαμηλού τους βάρους, χρησιμοποιούνται και σε κατασκευές ή ανακατασκευές στεγών σε παλιά κτίρια, στα οποία δεν επιτρέπεται, να επιβαρύνονται με το αυξημένο βάρος των κεραμιδιών. Τα ασφαλτικά κεραμίδια τοποθετούνται επάνω σε ξύλινο πέτσωμα με ειδική κόλλα και καρφιά πλατυκέφαλα, κατάλληλα για ασφαλτικά κεραμίδια.

κεραμίδια μεταλλικά
Rectangular (parallelogram) Dim. sheet: 100 x 34 cm

Traditional (scale) Dim. sheet: 100 x 34 cm

ασφαλτικό καφέ κεραμύδι
Brown (scale) Dim. sheet: 100 x 34 cm

ασφαλτικό γκρί κεραμύδι
Gray (rectangle) Dim. sheet: 100 x 34 cm

ασφαλτικό πράσινο κεραμύδι
Green (scale) Dim. sheet: 100 x 34 cm

Asphalt corrugated sheets

ασφαλτικό κυμματοειδές κεραμύδι
Dimensions: 2.00m x 0.95m
Usable width: 0.85 cm
Sheet weight: 6.45 kg
Colors: Ceramic, and on request Green, Silver
Thickness: 4mm
Τα χρωματιστά κυματοειδή ασφαλτικά φύλλα ONDULINE, είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε είδος στεγάστρου, καθώς συνδυάζουν το χαμηλό κόστος με την ευκολία στην εφαρμογή, παρέχοντας παράλληλα και εγγυημένη υδατοπροστασία για 15 χρόνια. Αξίζει να επισημανθεί ότι δεν περιέχουν άσβεστο και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία. Δεν σκουριάζουν, δεν ξεθωριάζουν και παρέχουν αντι μυκητική προστασία. Επίσης δεν περιέχουν άσβεστο και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία μας.
Scroll to Top