Ταυτότητα

Αρχική » Ταυτότητα

H EBEΞ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ στο Αίγιο, δραστηριοποιείται και ταυτίζεται από το 1869 με την επεξεργασία και εμπορία ξύλου.

Η στέγη, το ξύλινο πάτωμα, οι επενδύσεις ραμποτέ και η ξυλεία ως πρώτη ύλη για κουφώματα και κατασκευή επίπλων αποτέλεσαν διαχρονικά τα προϊόντα – υπηρεσίες που όρισαν τα εξέχοντα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Στο πέρασμα των χρόνων, η εξέλιξη των αγορών, η τεχνολογία, οι αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις στην εσωτερική και εξωτερική δόμηση, οδήγησαν σε μία σταθερή, μεθοδική πορεία ανάπτυξης σε προϊόντα και υπηρεσίες, όπως μονωτικά προϊόντα, δομικά υλικά και χρώματα. Από τη θεμελίωση ενός κτιρίου έως και τις τελικές πινελιές στον εσωτερικό διάκοσμο. Παράλληλα, εξελίσσουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις εγκαταστάσεις μας, προσανατολισμένοι στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Σήμερα, η ΕΒΕΞ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, συνεχίζει με σταθερά βήματα να αναπτύσσεται στο χώρο της δόμησης, με γνώμονα πάντοτε εσάς και τις ανάγκες σας. Στεκόμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε, να σας συμβουλεύσουμε και να υποστηρίξουμε τις επιλογές σας μέσα από μια σχέση που αναπτύσσουμε διαρκώς μαζί σας, μέσα από μια σχέση που αντέχει στο χρόνο.

Για εσάς, το σπίτι σας, το διαμέρισμά σας, την εταιρεία σας, το γραφείο σας. Από την πρώτη ιδέα, μέχρι την τελική υλοποίηση.

Scroll to Top