VYZANTINA

Beschreibung

Dachziegel

Κεραμίδια ρωμαϊκού, ολλανδικού, γαλλικό τύπου καθώς και τσιμεντοκεράμιδα απο όλες τις μεγάλες βιομηχανίες κεραμοποιϊας. Φιλικά προς το περιβάλλον, διαχρονικά, με αντοχή στο χρόνο αλλά και στον παγετό (τσιμεντοκεράμιδα), και έχοντας παράλληλα θερμομονωτικές ιδιότητες, τα κεραμίδια αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της στέγης.

EBEX KARAPIPERIS lagert in seinen Einrichtungen ein komplettes Sortiment an verschiedenen Arten und Farben von Fliesen und hat so die Möglichkeit, Ihre Bedürfnisse sofort zu erfüllen.

Römische Kacheln

κεραμίδια ρωμαϊκα
Romangrau Maße: 42,5×28,3 cm Gewicht/Stück: 3800 gr Stück/m2: 13

Römischer Kaffee Maße: 42×27,3 cm Gewicht/Stück: 3850 gr Stück/m2: 13

Römisches Rot Maße: 42×27,3 cm Gewicht/Stück: 3850 gr Stück/m2: 13

Roman Beige Maße: 42,5×28 cm Gewicht/Stück: 3800 gr Stück/m2: 13

Roman Pink Maße: 42×27,5 cm Gewicht/Stück: 3800 gr Stück/m2: 13

Französische Fliesen

French Red Maße: 41×26,5 cm Gewicht/Stück: 3200 gr Stück/m²: 13

French Beige Maße: 41×26,5 cm Gewicht/Stück: 3200 gr Stück/m²: 13

French Beige – Pink Maße: 41×26,5 cm Gewicht/Stück: 3200 gr Stück/m²: 13

Fliesen Niederländisch

Dutch Red Maße: 42×25 cm Gewicht/Stück: 3000 gr Stück/m²: 14

Dutch Beige Maße: 42,5×25,5 cm Gewicht/Stück: 2950 gr Stück/mm²: 14

Byzantinische Kacheln

κεραμίδια βυζαντινά
Τα βυζαντινά κεραμίδια, είναι τα παραδοσιακά κεραμίδια καπάκι-λούκι (κεραμίδια παλιού τύπου). Χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά κυρίως σε διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, μοναστήρια, παραδοσιακούς οικισμούς, παλιές εκκλησίες κλπ. Παράγονται κυρίως σε χρώμα κόκκινο, μπεζ ή δίχρωμα κόκκινα-μπεζ κλπ. Απαιτούνται 28-30 κεραμίδια ανά μ2 στέγης.
Συνήθως τοποθετούνται κολλητά επάνω σε ασφαλτόπανο με ψηφίδα, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να μπουν καρφωτά σε καδρόνια.
Λόγω του αυξημένου συνολικού βάρους, απαιτείται παχύτερο πέτσωμα και πιο ενισχυμένη ξυλεία στη στέγη.

Κορφιάδες

Διαστάσεις: 42x21cm ​Βάρος/τεμ.: 2800 gr Τεμ./m: 3

Χρώματα: κόκκινο – μπεζ – καφέ – ροζ

Ακροκέραμα

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΑΙΓΙΟ ΑΚΡΑΤΑ ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΑ ΣΤΕΓΗ ΣΚΕΠΗ

Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα κεραμικά ακροκέραμα από πηλό σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Τα ακροκέραμα έχουν φυσικό χρώμα κεραμιδί (TERACOTA) καθώς και χρώμα μπεζ – ώχρα. Υπάρχουν ακροκέραμα σε πολλά παραδοσιακά σχέδια.

Τσιμεντοκεράμιδα ΒΙΟΜΠΛΟΚ

Κόκκινα Διαστάσεις: 33 x 42 cm Βάρος: 4000 gr Τεμ / m2: 9

Γκρί Διαστάσεις: 33×42 cm Βάρος/τεμ.: 4000 gr Τεμ./m2: 9

λευκό βιομπλόκ κεραμύδι
Λευκά Διαστάσεις: 33 x 42 cm Βάρος: 4000 gr Τεμ / m2: 9

καφέ βιομπλόκ κεραμύδι
Καφέ Διαστάσεις: 33 x 42 cm Βάρος: 4000 gr Τεμ / m2: 9

δίχρωμο βιομπλόκ κεραμύδι
Δίχρωμο Διαστάσεις: 33 x 42 cm Βάρος: 4000 gr Τεμ / m2: 9

Επίσης τα τσιμεντοκεράμιδα ΒΙΟΜΠΛΟΚ παράγονται και σε πολλά άλλα χρώματα όπως κόκκινο – μαύρο – καφέ – κίτρινο – πράσινο – μπλέ – βυσσινί – δίχρωμο καφέ/κεραμιδί – δίχρωμο λευκό / σομον – δίχρωμο κίτρινο/κεραμιδί – λευκό – χρώμα χαλκού. Στα χρώματα αυτά παράγονται και όλα τα εξαρτήματα και ειδικά τεμάχια

Εξαρτήματα

Drei Straßen

Kavalaris Korifi

Lüftungsfliese

Kanalziegelantenne

Vier Straßen

Seitenkachel

Glasierte - farbige Fliesen

Aus der Vermischung von Erde, Wasser, Luft und Feuer entsteht ein völlig natürliches und gleichzeitig völlig modernes Produkt! Die frühen Philosophen des klassischen Griechenlands interpretierten die Wirkungen der Kombination der Grundelemente der Natur, die allen Materialien Einheit und Langlebigkeit verleihen.
Tonfliesen, „Ziegelfliesen“, sind ein Naturprodukt von hoher Ästhetik und Harmonie ohne schädliche Folgen. Sie schirmen das Gebäude gegen die Elemente ab und erheben es ästhetisch in perfekter Harmonie mit der Natur.
Όλοι οι τύποι κεραμιδιών είναι σχεδιασμένοι για άψογη λειτουργικότητα, τέλεια εφαρμογή και ευκολία στην τοποθέτηση. Η χρήση της τελειότερης τεχνολογίας στον τομέα της κεραμοποιίας και ο ηλεκτρονικός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής σε όλα τα στάδια αποτελούν εγγύηση ποιότητας, εγγύηση για κεραμίδια απόλυτης χρωματικής ομοιομορφίας και υψηλής αισθητικής.
EPISMALTOMENA-karapiperis-aigio

Pulverförmige Fliesenfarbe

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΤΕΓΗ ΧΡΩΜΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΝ ΑΙΓΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

In unserem Unternehmen gibt es versandfertige Fliesenfarbe in Pulvertönen von Fliesen, Ocker, Beige, Braun etc. in 1kg und 5kg Gebinden.

Es besteht auch die Möglichkeit der Lieferung von Fliesenfarbpulver in wenigen Tagen in den Farben Schwarz, Blau, Grün, Graphit, Lila, Ombre, Siena usw. Eisenoxide - Zementfarben.

Το χρώμα κεραμιδιών σε σκόνη αναμειγνύεται με την τσιμεντολάσπη (κονίαμα) που χρησιμοποιείται για την συγκόλληση των κορφιάδων της στέγης προκειμένου να μην υπάρχει χρωματική διαφορά στην στέγη μεταξύ του τσιμεντοκονιάματος (τσιμεντολάσπης) που έχουν συγκολληθεί οι κορφιάδες, με το χρώμα των κεραμιδιών και των κορφιάδων της στέγης.

Το χρώμα κεραμιδιών σε σκόνη χρησιμοποιείται τόσο σε έτοιμους σοβάδες σε σακιά όσο και σε συμβατικούς σοβάδες προκειμένου αν επιθυμούμε να γίνουν οι σοβάδες έγχρωμοι. Η σκόνη αυτή αναμειγνύεται σε σταθερή αναλογία με κάθε σακί έτοιμου σοβά (επιχρίσματος) 25kg ή 40kg έτσι ώστε να έχουμε σταθερά το ίδιο χρώμα σε όλη την επιφάνεια που θέλουμε να σοβατίσουμε.

Asphaltfliesen

Τα ασφαλτικά κεραμίδια αποτελούν μια υψηλών προδιαγραφών και διαφορετικής αισθητικής προσέγγισης, πρόταση για τη στέγη σας. Το χαμηλό βάρος ανά τετραγωνικό μέτρο σε σύγκριση με τα κεραμίδια, η εξαιρετική αντοχή τους σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και η ιδιότητά τους να είναι πλήρως απρόσβλητα από τον παγετό, τα καθιστούν ως την ιδανική λύση για τις ορεινές περιοχές. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων τους χαρίζουν αισθητική υπεροχή, ενώ η μορφή του υλικού είναι τέτοια που καλύπτει και τις πιο εξεζητημένες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.
Τα χρώματα που συνήθως είναι διαθέσιμα τα ασφαλτικά κεραμίδια είναι το κόκκινο, το μπεζ, το πράσινο, το γκρι, το καφέ, το μαύρο, το μπλε κλπ, καθώς και ορισμένες διχρωμίες. Λόγω του χαμηλού τους βάρους, χρησιμοποιούνται και σε κατασκευές ή ανακατασκευές στεγών σε παλιά κτίρια, στα οποία δεν επιτρέπεται, να επιβαρύνονται με το αυξημένο βάρος των κεραμιδιών. Τα ασφαλτικά κεραμίδια τοποθετούνται επάνω σε ξύλινο πέτσωμα με ειδική κόλλα και καρφιά πλατυκέφαλα, κατάλληλα για ασφαλτικά κεραμίδια.

κεραμίδια μεταλλικά
Rechteckig (Parallelogramm) Abm. Blatt: 100 x 34 cm

Traditionell (Maßstab) Dim. Blatt: 100 x 34 cm

ασφαλτικό καφέ κεραμύδι
Braun (Skala) Abm. Blatt: 100 x 34 cm

ασφαλτικό γκρί κεραμύδι
Grau (Rechteck) Abm. Blatt: 100 x 34 cm

ασφαλτικό πράσινο κεραμύδι
Grün (Skala) Dim. Blatt: 100 x 34 cm

Wellplatten aus Asphalt

ασφαλτικό κυμματοειδές κεραμύδι
Abmessungen: 2,00 m x 0,95 m
Nutzbreite: 0,85 cm
Blattgewicht: 6,45 kg
Farben: Keramik und auf Anfrage Grün, Silber
Dicke: 4mm
Τα χρωματιστά κυματοειδή ασφαλτικά φύλλα ONDULINE, είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε είδος στεγάστρου, καθώς συνδυάζουν το χαμηλό κόστος με την ευκολία στην εφαρμογή, παρέχοντας παράλληλα και εγγυημένη υδατοπροστασία για 15 χρόνια. Αξίζει να επισημανθεί ότι δεν περιέχουν άσβεστο και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία. Δεν σκουριάζουν, δεν ξεθωριάζουν και παρέχουν αντι μυκητική προστασία. Επίσης δεν περιέχουν άσβεστο και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία μας.
Nach oben scrollen