Zgjedhja e qëndrueshme dhe e besueshme evropiane.

Mund të shkruhen shumë gjëra për drurin e pishës së Evropës Veriore, të njohur për të gjithëLëndë drusore suedeze. Pisha (dru i kuq) i Suedisë, Finlandës dhe Rusisë, është prej shumë vitesh, druri që përdoret në sasi shumë të mëdha në të gjitha llojet e ndërtimeve dhe është plotësisht i vendosur në tregun grek.

Druri i pishës skandinave (dru suedez) ka shumëraport i mirë çmim-cilësi. Është dru me një çmim ekonomik, ndërsa cilësia dhe qëndrueshmëria që ofron është veçanërisht e mirë. Këto të dhëna kanë krijuar dru pishe skandinave (d.m.th., i ashtuquajturi dru suedez) për shumë dekada nëklasës së parëe preferencës së konsumatorëve edhe në tregun grek.

THEdru i kuqαποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες οικονομικά λύσεις και την δημοφιλέστερη επιλογή για πολλές ξύλινες κατασκευές τόσο στη χώρα μας όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Μεσογείου. Η κατανάλωση της ξυλείας πεύκης ερυθράς Σκανδιναβίας, ξεπερνάει κατά πολύ τις καταναλώσεις πολλών άλλων ειδών πριστής ξυλείας, που μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιηθούν στις ίδιες κατασκευές.

ξυλεία πεύκης καραπιπέρης ΕΒΕΞ Αϊγιο, Ακράτα, Πάτρα

Padyshim që në klimën mesdhetare suksesi i pishës së kuqe skandinave (dru suedez) është se shfaq sjellje shumë të mira dhe jetëgjatësi në ndërtime të ndryshme.

Përdorimet e drurit të pishës së kuqe

Sidomos në hapësirat e brendshme, për shumë dekada, ato janë bërë nga druri i pishës skandinave (e kuqe):

 • korniza
 • dyer dhe presa prej druri të ngurtë
 • dritare te llojeve te ndryshme dhe dyer ballkoni
 • parmakë, parmakë, shkallë të brendshme, shkallë dhe shina
 • tavanet me arkë dhe tavanet tradicionale
 • mbulesa muri lepuri
 • mobilje (tavolina, krevate, karrige etj.) mobiljet e njohura skandinave
 • dysheme dhe dysheme me dy anë (dysheme - tavan)
 • pragje, qoshe tavani, rrasa te llojeve te ndryshme
 • korniza, ballina, pllaka gipsi, kënde të drejta, mbulesa fugash etj.
 • lëndë druri e planifikuar e ekspozuar për mahi
 • konstruksione çati - pjergulla - lozha, tarraca etj
 • gardhe - porta etj

Avantazhi i saj domethënësDruri i pishës së kuqe skandinave (REDWOOD)është ndër të tjera dheshumëllojshmëria shumë e gjerë e prerjeve tërthore në shumë gjatësi që kemi çdo dimensiongati per dergim ne kompanine tone. Ne kemi aftësinë t'i përgjigjemi çdo kërkese për lëndë druri të pishës së kuqe nordike, duke kënaqur nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve.

   Η άριστη ξήρανση σε στεγνωτήρια, η μεγάλη ποικιλία σε μήκη, η άριστη συσκευασία καθώς και η αξιόπιστη ποιοτική διαβάθμισή της, εξυπηρετεί τους κατασκευαστές σε πληθώρα κατασκευών. Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια διαβάθμισης των ποιοτήτων της ξυλείας, τουλάχιστον σε 3 βασικές κατηγορίες, τόσο στην σουηδική και φιλανδική dru pishepasi në lëndën drusore të pishës ruse është një avantazh shumë serioz.

Ky klasifikim i rreptë i cilësisë i mundëson klientit të blejë dhe të zgjedhë klasën e cilësisë që dëshiron, në mënyrë që ta përdorë atë në punën që dëshiron të bëjë.

ξυλεία πεύκης Καραπιπέρης ΕΒΕΞ Ακράτα, Κορινθία, Ξυλόκαστρο

Sigurisht, në varësi të cilësisë së drurit që zgjedh klienti, varet edhe çmimi për metër kub për drurin që do të nevojitet.

Rëndësi të veçantë për ruajtjen e cilësisë së drurit të pishës së kuqe skandinave, pavarësisht se nga fabrikat e tij të prodhimit, ka paketim të shkëlqyer, ruajtja e tij bëhet në hapësira të mbuluara magazinimi.

Në biznesin tonë,të gjitha produktet e drurit dhe drurit ruhen në kushte të shkëlqyera, me kujdes, në hapësira të mbyllura magazinimi të mbuluara, duke siguruar kështu cilësinë dhe qëndrueshmërinë e lëndës drusore, duke mundësuar një rezultat cilësor optimal, të përshtatur natyrshëm me dëshirat e konsumatorëve.

Ruajtja e lëndës drusore në fshat, afatshkurtër ose afatgjatë,degradon gjendjen e saj fizike, disa herë ndryshon pamjen e saj dhedefinitivisht e shkatërron qëndrueshmërinë e saj και κατά συνέπεια απομειώνει την αξία της. Στο θέμα της σωστής αποθήκευσης της ξυλείας, ο καταναλωτής πρέπει να είναι αυστηρός και να δίνει μεγάλη σημασία, πριν αποφασίσει ποια ξυλεία θα αγοράσει, να δει από κοντά αν γίνεται την επιχείρηση από την οποία θα την αγοράσει και να πληροφορηθεί που është ruajturlëndën drusore që i ofrojnë.

Me fjalë të tjera, blerësi duhet të marrë parasysh shumë të tjeraato serioze faktorëtsiç e përmendëm më lart, përveç çmimit që i ofrojnë, edhe për blerjen e lëndës drusore që i nevojitet. Lëndë drusore e degraduar dhe e dëmtuar nga lagështia, për shkak të ruajtjes së saj në natyrë,në fund të fundit është i papërshtatshëm për përdorimet më serioze dhe për këto arsye është gjithmonë më i lirë.

Druri i pishës së kuqe skandinave (Lëndë drusore suedeze) planizohet lehtësisht, lyhet me rërë me sukses dhe ofron një sipërfaqe të shkëlqyer dhe shumë të lëmuar. Është dru që pritet lehtësisht, vidhohet dhe gozhdohet pa vështirësi, lyhet me sukses, nuk krijon probleme me saldimin dhe shpimin. Është një dru mjaft i qëndrueshëm.

    Ruajtja e drurit suedez,nëse është i planifikuar apo i lëmuar, si për përdorim të brendshëm ashtu edhe për përdorim të jashtëm, duhet bërë me kujdes dhe në intervale të rregullta. Kompania jonë kashumëllojshmëri të gjerë të llaqeve me impregnim ekologjik, konservues druri me ujë dhe tretës dhe llaqe druri, si dhe të gjitha produktet e industrisë kryesore të mbrojtjes dhe ruajtjes së druritVONDEX Danimarka.

ξυλεία πεύκης

Stolat prodhohen nga druri i pishës skandinavepanelprej druri të salduar (FINGER JOINTING). Kjo është, panelekundër- sipërfaqettë cilat saldohen për së gjati dhe shtypen në të gjithë.

    Paneletstola pishe skandinave të salduara të përbërë janë në dispozicion në trashësi 20 mm. 23 mm 30 mm 40 mm në gjerësi 0.64 dhe 0.80 mm dhe zakonisht 4.00 m e gjatë. dhe rrallë 6.00 m.Panelet suedeze janë gati për dorëzim në kompaninë tonë

dhe zakonisht përdoren:

në mobilje si tavolina tavoline, rafte mobiljesh, stola etj
në përdorim shtëpiak si shkallët dhe parmakët e brendshëm të shkallëve, banakët e kuzhinës, tavanet, sipërfaqet e punës, etj.
në përdorim profesional si tavolina pune, rafte ekspozimi të mallrave, tavolina, stola, stola, stenda etj.

Gjithashtu ngaLëndë drusore pishe skandinaveDrurët kompozit (dru suedez) prodhohen për çati të dukshme, tenda, tarraca, pjergulla etj. në shumë seksione tërthore, në seksione tërthore të mëdha dhe të përforcuara dhe në gjatësi të gjata zakonisht deri në 13 metra.

Druri i pishës i ngopur

Druri suedez (pisha skandinave) është i ngopur në furra speciale. Ngaimpregnim, arrihen qëndrueshmëri më të madhe të lëndës drusore. Në lëndën drusore që do të përdoret në përdorim të përhershëm në natyrë,lëndë druri suedeze e ngopursepse ka një jetëgjatësi të rritur.

Καραπιπέρης ΕΒΕΞ ξυλεία πεύκης Αίγιο, Πάτρα, Αλράτα

Zakonisht druri i pishës i ngopur përdoret në:

dyshemeja e kuvertës së jashtme
kuvertë rrethimi në natyrë
trungje të ngopura, trupa torno me trashësi të barabartë etj
kafazet, mbjellësit, pjergullat etj
gardhe kopshtesh, sende kopshti etj. që janë të ekspozuara përgjithmonë nga jashtë në të gjitha llojet e kushteve të motit gjithmonë në përdorim të jashtëm

Shumëllojshmëri e gjerë produkteshprej druri të ngopur pishe (σουηδική) υπάρχουν διαθέσιμα στην επιχείρησή μας. Η εμποτισμένη σουηδική ξυλεία, πριν από τη χρησιμοποίησή της, καλό είναι να αποθηκεύεται σε στεγασμένους αποθηκευτικούς χώρους και να παραμένει αποθηκευμένη εκεί για διάστημα περίπου 45 ημερών μετά τον εμποτισμό της και πριν χρησιμοποιηθεί.

Pas 4 – 5 vitesh përdorim të vazhdueshëm në natyrë, druri i ngopur duhet të ruhet me konservues të veçantë uji.Kompania jonë disponon të gjithë konservantët e nevojshëm të drurit, të cilët janë të përshtatshëm për dru të ngopur, në një larmi nuancash.

Druri i pishës së kuqe skandinave është dru me të gjitha certifikatat ekzistuese (FSC dhe PEFC) dhe vjen nga pyje të kontrolluara me menaxhim të përgjegjshëm, nëpërmjet pylltarisë së qëndrueshme.

Lëvizni në krye