Ιδανικές λύσεις και προτάσεις για σύγχρονη κουζίνα. Μέρος Β’ – Πάγκοι, ντουλάπια, πορτάκια κουζίνας.

Στο δεύτερο μέρος του άρθρου μας σχετικά με την σχεδίαση και υλοποίηση μιας σύγχρονης κουζίνας, θα ασχοληθούμε λεπτομερώς με τα στοιχεία που συγκροτούν την λειτουργικότητα της κουζίνας και συνεισφέρουν στην ποιότητα τόσο της σχεδίασης και της κατασκευής όσο και στην ποιότητα της αισθητικής της.

Είναι χρήσιμο να αναφερθεί ότι η ανθεκτικότητα και η σωστή λειτουργία εξασφαλίζεται μόνο όταν τα υλικά της κουζίνας ,τα πορτάκια, οι πάγκοι κ.λ.π. είναι ποιοτικά υλικά με αντοχές στη υγρασία, σε συνδυασμό πάντα με την χρησιμοποίηση αξιόπιστων μηχανισμών και κατάλληλων μονωτικών υλικών.

Θεωρείται απαραίτητο ο πάγκος της κουζίνας που είναι κατασκευασμένος από βακελίτη (HPL) να είναι καλής ποιότητας και άνθυγρος. Επίσης, πρέπει να γίνει σωστή τοποθέτηση και επιμελημένη στεγανοποίηση στο πάγκο. Μόνωση δηλαδή, τόσο στο σημείο τοποθέτησης του νεροχύτη ,όσο και στη πλάτη του πάγκου καθώς και στις υπάρχουσες

Ιδιαίτερα σημεία προσοχής για ντουλάπια και πάγκους κουζίνας

  • Αξίζει να αναφέρουμε τους τύπους ντουλαπιών που υπάρχουν και μπορείτε να επιλέξετε. Δηλαδή τον συνδυασμό που επιθυμείτε για μια λειτουργική, εργονομική και ευχάριστη αισθητικά κουζίνα
  • Ντουλάπια επίπλων: τοποθετούνται πάνω – κάτω έπιπλα, δίνοντας αποθηκευτικό χώρο για σκεύη, τρόφιμα και άλλα απαραίτητα αντικείμενα. Μπορούν να κατασκευασθούν ντουλαπια, είτε με το να τοποθετηθούν παντού πορτάκια, είτε με ορισμένα ανοιχτά ράφια, χωρίς πορτάκια
  • Ντουλάπια συρταριών (συρταριέρες και τροφοθήκες): είναι ιδιαίτερα εύχρηστες για αποθήκευση μαχαιροπίρουνων, σκευών και άλλων κουζινικών αντικειμένων. Επιλέγονται ορισμένα συρτάρια βαθιά για αντικείμενα που απαιτείται μεγαλύτερος χώρος αποθήκευσής ή συρτάρια ρηχά για εύκολη πρόσβαση σε μικροαντικείμενα
  • Ντουλάπια Γωνίας ( γωνιακά ): επιλέγονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χώρο της κουζίνας και τις γωνίες που πολλές φορές υπάρχουν, με την χρήση περιστρεφόμενων ραφιών καθώς και ειδικών μηχανισμών, για εύκολη πρόσβαση και λειτουργικότητα
  • Ντουλάπια γυάλινων προθηκών (βιτρίνες): επιλέγονται για να εκθέσετε ποτήρια, πορσελάνες ή διακοσμητικά αντικείμενα
Πορτάκια κουζίνας ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΒΕΞ Κόρινθος, Πάτρα

Η επιχείρηση μας διαθέτει άνετο εκθεσιακό χώρο με μεγάλη ποικιλία σε πορτάκια, πάγκους, πόμολα, μηχανισμούς κουζίνας κλπ. Φιλοσοφία μας είναι, ότι είναι αναγκαία η γνωριμία και η εξοικείωση με τα υλικά που πρόκειται να επιλέξετε για τα έπιπλα της κουζίνας σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έπιπλα της κουζίνας υφίστανται καθημερινές φθορές καθώς με τα καθαριστικά , τα οξέα αλλά και τη θερμότητα που εκλύεται από τα σκεύη που χρησιμοποιούνται, δοκιμάζονται οι αντοχές των υλικών κατασκευής της κουζίνας, η διάρκεια ζωής τους, η ανθεκτικότητα, η στεγανότητα και η διατήρηση των χρωμάτων τους.

Πάγκοι κουζίνας ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΒΕΞ, Πάτρα, Αϊγιο

Οι αντοχές τους εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη φύση, την επεξεργασία καθώς και την ποιότητα κάθε υλικού. Στόχος μας λοιπόν είναι να παρέχουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων και ποιοτικών υλικών, προσαρμόζοντας τα στις ανάγκες και το στυλ του καθενός σας ξεχωριστά. Αυτό είναι ανεξάρτητο από το αν προτιμάται κλασσικό, μίνιμαλ, μοντέρνο, ρουστίκ ή οποιαδήποτε άλλο στυλ.

Ταυτόχρονα προσφέρουμε συμβουλές και προτάσεις για την αξιοποίηση και την οργάνωση του χώρου σας, συνδυάζοντας τόσο τη σημασία της λειτουργικότητας όσο και της αισθητικής. Έτσι δημιουργείται η ιδανική λύση για εσάς. Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία πορτάκια κουζίνας HPL, πάγκους HPL, νεροχύτες PYRAMIS και ΤΕΚΑ, απορροφητήρες PYRAMIS και TEKA, πόμολα CONVEX και κάθε είδους μηχανισμούς κουζίνας ( BLUM, FGV). Τα πορτάκια HPL και οι πάγκοι HPL που διαθέτουμε είναι ελληνικής παραγωγής PRAXITELIS, ELTOP, ΑΚΡΙΤΑΣ κ.λ.π. που σαφώς πλεονεκτούν ποιοτικά από τα περισσότερα ανταγωνιστικά προϊόντα εισαγωγής.

Σύγχρονη κουζίνα ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΒΕΞ Αίγιο

Η επιχείρηση μας διαθέτει moderne AusrüstungUnd er arbeitet mit exzellenten professionellen Handwerkern mit umfangreicher Erfahrung zusammen.Wir habenProdukte mit hoher Qualität, um die Stabilität der Küchenmöbel zu gewährleisten, respektieren Sie gleichzeitig Ihre Wünsche. Immer im Lichte der Kenntnisse über Trends in Design und Materialien, um Ihre Traumküche zu schaffen.

Πάγκοι κουζίνας ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΕΒΕΞ Καλάβρυτα, Διακοπτό

Wenn Sie Interesse an der Gestaltung einer individuellen Küche haben, zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren. Wir werden Ihnen glücklich seinWir geben Ihnen weitere Informationen und besprechen mit IhnenIhre Bedürfnisse, um die Küche zu schaffen, die Sie wollen.

Nach oben scrollen