Οι εξελιξεις των προϊοντων στο χωρο της δομησης και των κατασκευων τα τελευταια 15 χρονια.

Μια ιδιαίτερη κατηγορία προϊόντων που αναπτύχθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια είναι τα προϊόντα νανοτεχνολογίας. Είναι καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές. Τα προϊόντα νανοτεχνολογίας είναι κατάλληλα για όλους τους κλάδους της δόμησης, των κατασκευών, την βιομηχανία, την ναυτιλία, το yachting, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων καθώς και για πολλές άλλες ειδικές εφαρμογές.

Στη χώρα μας υπάρχουν βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων νανοτεχνολογίας που προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις για αντιμετώπιση πολλών τεχνικών θεμάτων τόσο στην δόμηση όσο και στην στεγάνωση, την μόνωση, την αδιαβροχοποίηση, την προστασία επιφανειών κλπ.

Σφραγιστικά
Ειδικά προϊόντα αδιαβροχοποίησης και προστασίας επιφανειών
Προϊόντα στεγάνωσης
Στεγανωτικά τσιμεντοειδούς βάσεως
Ειδικά χρώματα
Εποξειδικές επιστρώσεις δαπέδων και ειδικών εφαρμογών
Αυτοεπιπεδούμενα
Εποξειδικές επιστρώσεις για πισίνες
Προϊόντα για καθαρισμό και αποκατάσταση επιφανειών
Προστασία και βαφή δαπέδων
Προστασία και βαφή μεταλλικών επιφανειών
Προστασία και βαφή ξύλινων επιφανειών
Επισκευαστικά σκυροδέματος
Ειδικά αστάρια – ρυτίνες κ.λ.π.
Αυτοκαθαριζόμενες φωτοκαταλυτικές επιστρώσεις
Σειρά ειδικών προϊόντων για το yachting
Εξειδικευμένα προϊόντα για την ναυτιλία και την βιομηχανία
Προϊόντα ενεργειακής αναβάθμισης
Προϊόντα για εξειδικευμένες εφαρμογές

Η NANOPHOS έχει αναπτύξει για πολλά κατασκευαστικά προβλήματα ολοκληρωμένα συστήματα αντιμετώπισής τους, δίνοντας έξυπνες λύσεις με την χρησιμοποίηση προϊόντων νανοτεχνολογίας. Με προϊόντα νανοτεχνολογίας της NANOPHOS έχουν κατασκευαστεί πολλά μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Προϊόντα Νανοτεχνολογίας Nanophos Καραπιπέρης ΕΒΕΞ Αίγιο, Πάτρα, Κόρινθος

Είναι γνωστά και καταξιωμένα και στην τοπική αγορά πολλά προϊόντα της NANOPHOS τόσο στο Αίγιο, στην Πάτρα, στην Ακράτα και γενικά στην Αχαΐα, όσο και στην Κορινθία και στην Δυτική Ελλάδα κλπ.

Σε πολλές δουλειές η επιχείρησή μας έχει προμηθεύσει προϊόντα νανοτεχνολογίας. Τα προϊόντα της NANOPHOS έχουν χρησιμοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία σε πολλά έργα. Εξασφαλίζοντας μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων διαπνοή, μεγάλο χρόνο ζωής και αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία U/V.

Τα προϊόντα NANOPHOS έχουν πολλές διεθνείς διακρίσεις και είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 – 14001 – 45001.

Ενδεικτικά μπορούμε να εστιάσουμε μεταξύ πολλών προϊόντων της στα πιο δημοφιλή και καταξιωμένα προϊόντα της NANOPHOS όπως :

Το SURFAPORE C που είναι αδιαβροχοποιητικό τσιμεντοειδών επιφανειών κατάλληλο για αρμούς, επιχρίσματα, πέτρες κλπ.
Το SURFAPORE RD που είναι διάλυμα εμποτισμού κατά της ανερχόμενης υγρασίας, υδατινής βάσης.
Το SURFAPORE M που προσφέρει αδιαβροχοποίηση και ελαιοπροστασία μαρμάρων και φυσικών πετρωμάτων.
Το SURFAPORE W που είναι διάλυμα εμποτισμού για αδιαβροχοποίηση και ελαιοπροστασία απορροφητικών ξύλινων επιφανειών.
Το SURFAPAINT WOOD VARNISH UV BLOCKER που είναι σατινέ πολυουρεθανικό βερνίκι νερού προστασίας ξύλινων επιφανειών από την U/V ακτινοβολία.
Το SURFAPAINT WOOD STAIN που είναι υβριδικό βερνίκι εμποτισμού νερού για προστασία και διακόσμηση ξύλινων επιφανειών. Υπάρχει άχρωμο και έγχρωμο σε πολλές αποχρώσεις.
Το SURFAPORE AG που προστατεύει πολλές επιφάνειες από graffiti.
Το SURFAPORE R που είναι διάλυμα εμποτισμού αδιαβροχοποίησης και προστασίας κεραμιδιών, ειδών από πηλό, πλάκες kotto κ.λ.π.
Το SURFAPORE T που χρησιμοποιείται για αδιαβροχοποίηση και προστασία γυαλισμένων μαρμάρων, γρανιτών και άλλες λιγότερο απορροφητικές επιφάνειες.
Το SYRFAPAINT THERMODRY ELASTOMERIC ROOF HUBRID που είναι θερμομονωτικό επαλειφόμενο υβριδικό – ελαστομερές για ταράτσες.
Το SURFAPAINT THERMODRY EXTERIOR που είναι θερμοπροστατευτικό χρώμα νερού εξωτερικής χρήσης.
SURFAPORE THERMO DRY. Είναι πρόσμικτο νανοτεχνολογίας και μικροτεχνολογίας που προστίθεται στο χρώμα προσφέροντας θερμομόνωση, αδιαβροχοποίηση και εξοικονόμηση ενέργειας βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.
DESALIN K είναι ισχυρό καθαριστικό πλακιδίων από λεκέδες και υπολείμματα αρμολόγησης.
SURFAPAINT STORE VARNISH ακρυλικό βερνίκι νερού για πέτρες, τσιμεντοειδές επιφάνειες, πετρώματα κλπ.
Το SURFAPORE F που χρησιμοποιείται για αδιαβροχοποίηση σε γυψοσανίδες, μοριοσανίδες, κόντρα πλακέ κλπ. Επίσης χρησιμοποιείται και σαν αστάρι γυψοσανίδας.

Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα της NANOPHOS διαθέτουμε και πολλά άλλα ειδικά προϊόντα κατάλληλα για κάθε χρήση. Συνεχώς προμηθευόμαστε όλα τα νέα προϊόντα νανοτεχνολογίας που παράγονται προκειμένου να τα προσφέρουμε έγκαιρα στους πελάτες μας.   

Scroll to Top