καραπιπερης αιγιο λούκια υδρορροές

Περιγραφή

καραπιπερης αιγιο λουκια οριζοντια

Η επιλογή για την τοποθέτηση οριζόντιων και κάθετων υδρορροών σε μία οικοδομή είναι αναμφίβολα ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Δεν υπάρχει στέγη, που να μην είναι απαραίτητη η τοποθέτηση συστήματος υδρορροών. Τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης συστήματος υδρορροών, τόσο σε υφιστάμενες κατοικίες όσο και σε νέες κατασκευαζόμενες οικοδομές, είναι γνωστά σε όλους.

Πέρα από την επίλυση πολλών πρακτικών καθημερινών προβλημάτων, όπως η συγκέντρωση και απορροή όμβριων υδάτων, οι υδρορροές είναι απαραίτητες για μακροχρόνια διάρκεια με ασφάλεια και στεγανή χρήση μιας οικοδομής (προστατεύει από την διάβρωση όλες τις εξωτερικές επιφάνειες, τα κουφώματα, τους τοίχους, τα επιχρίσματα, τα βαψίματα κλπ μιας οικοδομής).

Τα σύγχρονα συστήματα υδρορροών συνήθως είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα (λευκό, κεραμιδί, καφέ, πράσινο, γκρι, απόχρωση χαλκού κλπ). Το αλουμίνιο των υδρορροών, σαν υλικό, έχει μακροχρόνια εγγύηση.

Οι υδρορροές στέγης αλουμινίου, τόσο οι οριζόντιες όσο και οι κάθετες, παραμένουν σταθερές και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ δεν καταστρέφονται από τον ήλιο με την πάροδο του χρόνου όπως γινόταν με τις πλαστικού τύπου υδρορροές.

Κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία μηκών ακόμα και μονοκόμματες, σε πολύ μεγάλα μήκη. Το σύστημα υδρορροών υποστηρίζεται από μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, τα οποία είναι κατάλληλα για την τοποθέτησή τους σε οποιαδήποτε στέγη, γιατί υπάρχουν στην επιχείρησή μας ετοιμοπαράδοτα, όλα τα ειδικά τεμάχια που απαιτούνται (στηρίγματα, κρυφά στηρίγματα, γωνίες, τάπες κλπ).

LOUKI 1 karapiperis
LOUKI 3 karapiperis
LOUKI 4 karapiperis
 

Η τιμή τους είναι συμφέρουσα και είναι ανάλογη από τον τύπο, την ποιότητά τους και το εργοστάσιο κατασκευής τους.

Επίσης, για την υγρομόνωση της στέγης σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση και ταινίας αλουμινίου. Η ταινία αλουμινίου παράγεται σε ρολά με μεγάλη ποικιλία στο πλάτος της (50cm – 60cm- 75cm- 100m κλπ) έτσι ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη στεγάνωσης, που προκύπτει κατά την κατασκευή μιας στέγης (εσωτερικές υδρορροές – ντερέδες σε εγκιβωτισμένες στέγες κλπ).

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΪΑ

Η ταινία αλουμινίου είναι χρώματος κεραμιδί στη μία πλευρά της και μπεζ στην άλλη πλευρά της έτσι ώστε να χρησιμοποιείται στις στέγες, ανάλογα με το χρώμα των κεραμιδιών (κεραμιδί – μπεζ) και να προκύπτει όμοιο χρωματικά αποτέλεσμα.

Φυσικά, πολύ σπουδαίο ρόλο παίζει και η σωστή τοποθέτηση του συστήματος υδρορροών από τον τεχνίτη που τις τοποθετεί, με την χρήση όλων των κατάλληλων εξαρτημάτων κατά περίπτωση που απαιτούνται και την επιμελή συγκόλλησή τους με τα καλύτερα στεγανωτικά υλικά που διαθέτει ετοιμοπαράδοτα η επιχείρησή μας.

Scroll to Top