σίτες πόρτεσ παράθυρα καραπιπέρης αίγιο, αχαϊα

Περιγραφή

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

ΣΗΤΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Οι σήτες στη χώρα μας είναι απαραίτητες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, σε κάθε κούφωμα-άνοιγμα του σπιτιού μας. Μας προστατεύουν από κάθε είδους «εισβολείς» όπως κουνούπια, μύγες, κατσαρίδες κλπ.

Από την επιχείρησή μας μπορείτε να προμηθευτείτε τις κατάλληλες σήτες, σε όποιες διαστάσεις και χρώμα επιθυμείτε. Είναι πολύ εύκολη η τοποθέτησή τους και δεν απαιτούν στοκαρίσματα ή άλλου είδους μερεμέτια.

συστήματα σίτας καραπιπέρης αίγιο ακράτα κόρινθος

Υπάρχουν τέσσερις βασικές κατηγορίες σήτας που σίγουρα ταιριάζουν σε κάθε κούφωμα, ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη:

  • Σήτα κάθετης κίνησης, είναι κατάλληλη λύση για πόρτες και παράθυρα. Το κουτί της σήτας κάθετης κίνησης είναι 40mm και διαθέτει προφίλ γωνιάς σε περίπτωση ξύλινων κουφωμάτων. Η σήτα κάθετης κίνησης διαθέτει και extra μηχανισμό επιβράδυνσης (φρένο) για ομαλή ανάβαση.
  • Σήτα οριζοντίου κίνησης, χρησιμοποιείται σε όλα τα ανοίγματα κουφωμάτων αλλά κυρίως σε μπαλκονόπορτες. Λειτουργεί χειροκίνητα με ελατήριο και μπορεί να τοποθετηθεί και από αριστερά και από δεξιά, τον δε κάτω οδηγό μπορούμε να τον ανασηκώσουμε για να καθαριστεί το δάπεδο. Το ύψος του κάτω οδηγού είναι 2,2 cm.
  • Ανοιγόμενη σήτα-πόρτα, είναι η ποιο οικονομική λύση για τις πόρτες κουζίνας ιδανική και για εξώπορτες και κεντρικές εισόδους. Αποτελείται από ενισχυμένο προφίλ αλουμινίου, γωνιές συνδέσεως αλουμινίου χυτές, μεντεσέδες επαναφοράς και ταμπλά βαρέως τύπου στο κάτω μέρος της πόρτας 12cm. Ο ταμπλάς της πόρτας μπορεί να γίνει μέχρι 48cm (κατάλληλη και για κατοικίδια ζώα) κατόπιν παραγγελίας.
  • Σήτα PLISSE, είναι ένα σύστημα οριζοντίου κινήσεως με σταθερό σημείο από την αριστερή ή από την δεξιά πλευρά την οποία χρησιμοποιούμε κυρίως σε πόρτες και παράθυρα με μεγάλα ανοίγματα και λόγω των μικρών διαστάσεων των προφίλ τους. Τοποθετείται άριστα και εύκολα ακόμη και στις παλιές ξύλινες μπαλκονόπορτες που έχουν μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και παντζουριού το χρώμα του πανιού είναι μαύρο που εξασφαλίζει πλήρη ορατότητα και σκίαση για την άριστη εκροή των υδάτων στο κάτω οδηγό υπάρχουν νεροχύτες 3 σημείων.
σιτες καραπιπερης αιγιο δερβενι ξυλόκαστρο αχαϊα
συστήματα για σίτες καραπιπέρης αίγιο διακοφτό αιγείρα ακράτα αχαϊα
Scroll to Top