νεροχυτες τεκα 1

Περιγραφή

Νεροχύτες PYRAMIS

1) Ανοξείδωτοι νεροχύτες

Ο συνδυασμός του προσεγμένου σχεδιασμού της εργονομίας και των άριστων υλικών, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των ανοξείδωτων νεροχυτών PYRAMIS. Με μια πλούσια γκάμα νεροχυτών που διαρκώς εμπλουτίζεται, η PYRAMIS αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή, γι αυτούς που έχουν επιλέξει, ο νεροχύτης της κουζίνας τους να είναι ανοξείδωτος.

νεροχύτες pyramis 1
νεροχύτες pyramis 2

2) Νεροχύτες PYRAGRANITE

Οι νεροχύτες pyragranite κατασκευάζονται από 80% κρυστάλλους φυσικού γρανίτη ενώ το υπόλοιπο 20% του μίγματος αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας ρητίνες. Τα εξαιρετικά υλικά διασφαλίζουν αντοχή στην κρούση, την θερμότητα, τις χημικές ουσίες και παρέχουν απόλυτη υγιεινή. Η ιδανική λύση για όποιον επιλέξει νεροχύτη από εναλλακτικά υλικά.

νεροχύτες pyramis 3
νεροχύτες pyramis 4

3) Νεροχύτες PYRATEK

Αποτέλεσμα της μακροχρόνιας έρευνας και ανάπτυξης αποτελεί η νέα γκάμα των συνθετικών νεροχυτών PYRATEK. Νεροχύτες σε ελκυστικά σχέδια, ποικιλία χρωμάτων και άριστες μηχανικές ιδιότητες αποτελούν την νέα πρόταση της PYRAMIS στην κατηγορία συνθετικών νεροχυτών.

νεροχύτες pyramis 5

Για περισσότερες πληροφορίες, για όλους τους τύπους νεροχυτών PYRAMIS τις διαστάσεις τους καθώς και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, στο site μας στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μπορείτε να πατήσετε στο PYRAMIS.

Εκεί θα βρείτε αναλυτικά κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλους τους νεροχύτες.

Νεροχύτες ΤΕΚΑ

1) Ανοξείδωτοι νεροχύτες ΤΕΚΑ

Ένθετοι νεροχύτες ΙΝΟΧ με μια γούρνα ή δύο γούρνες, με ποδιά δεξιά ή αριστερά. Επίσης νεροχύτες ΙΝΟΧ ένθετοι με μία γούρνα ή και με μία βοηθητική μικρή γούρνα. Νεροχύτες για επίπεδη ή top τοποθέτηση με μία ή δύο γούρνες.

νεροχυτες τεκα 1
νεροχυτες τεκα 3

2) Νεροχύτες Γρανίτης ΤΕΚΑ

Ένθετοι νεροχύτες, συνθετικοί γρανίτες με μία γούρνα – δύο γούρνες- και μια ποδιά. Υποκαθήμενοι, συνθετικοί γρανίτες με μία γούρνα.

νεροχυτες τεκα 2
νεροχυτες τεκα 4

Για πλήρη ενημέρωσή σας, για όλους τους τύπους νεροχυτών ΤΕΚΑ καθώς και για κάθε τεχνική πληροφορία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα νεροχυτών καθώς και τις τεχνικές τους προδιαγραφές, στο site μας στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μπορείτε να πατήσετε ΤΕΚΑ.

Εκεί θα δείτε αναλυτικά κάθε χρήσιμη πληροφορία που χρειάζεσθε.

Scroll to Top