καραπιπερης αιγιο χρωματα θρακον

Περιγραφή

Πλαστικά Χρώματα

STATUS Βασικό πλαστικό χρώμα

STATUS ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠλαστικό ματ χρώμα με ισχυρή χρωστική δύναμη και ικανότητα πλήρους ενσωμάτωσης, για αναλλοίωτες στο χρόνο αποχρώσεις που αντέχουν στην ηλιακή ακτινοβολία και τα αλκάλια. Εφαρμογή: Κατάλληλο για το βάψιμο διαφόρων επιφανειών και το χρωματισμό των λευκών πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, ώστε να δημιουργούνται σύνθετες αποχρώσεις. Διατίθεται σε 8 βασικές αποχρώσεις: κίτρινο, κόκκινο, μπλε, πράσινο, ώχρα, κεραμιδί, καφέ, μαύρο.
Κατανάλωση: 10-13 m²/L

PRIMO ECO Οικολογικό Πλαστικό

 PRIMO ECOΟικολογικό πλαστικό χρώμα που δουλεύεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα, έχει ισχυρή κάλυψη και μεγάλη απόδοση.
Εφαρμογή: Κατάλληλο για εσωτερικούς τοίχους και ταβάνια, κλιμακοστάσια, αποθήκες. Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 10-12 m²/L

STATUS Υδρόχρωμα

STATUS ΥΔΡΟΧΡΩΜΑΚόλλα εξαιρετικής ποιότητας έτοιμη για χρήση. Επιτρέπει στις επιφάνειες να αναπνέουν καλύτερα εμποδίζοντας την συγκέντρωση υδρατμών και εξυγιαίνοντας τον χώρο. Δουλεύεται εύκολα, έχει μεγάλη απόδοση και αφήνει μια ωραία, πάλλευκη επιφάνεια.

Εφαρμογή: Κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο, όπως οροφές σε κουζίνες, μπάνια, αποθήκες, κλιμακοστάσια και γενικά όπου δεν απαιτείται πλύσιμο των επιφανειών. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή και καθαρή από σκόνη ή λάδια πριν το βάψιμο.

Κατανάλωση: 5-7 m²/L

STATUS ECO Οικολογικό πλαστικό

STATUS ECO
Πλαστικό οικολογικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας, ιδανικό για εσωτερικούς χώρους. Είναι άοσμο και απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Απλώνεται θαυμάσια, έχει εξαιρετική καλυπτική ικανότητα και μεγάλη απόδοση.
Εφαρμογή: Σε επιφάνειες όπως τοίχοι, σοβάδες, ταβάνια,
γυψοσανίδες, σπατουλαριστά. Η επιφάνεια πρέπει απαραί-
τητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες,
μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 12-15 m²/L

STATUS Kitchen & Bath

STATUS ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Αντιμουχλικό πλαστικό χρώμα με ισχυρή αντιμυκητιακή δράση. Έχει εξαιρετική καλυπτική ικανότητα, μεγάλη απόδοση και εύκολη εφαρμογή. Αφήνει μία ξεχωριστή, πλούσια ματ επιφάνεια, που αντέχει στο πλύσιμο και διατηρεί την από χρωση αναλλοίωτη, χαρίζοντας την αίσθηση του καθαρού και φρεσκοβαμμένου χώρου για πολύ καιρό.
Εφαρμογή: Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση,
ιδανικό για μπάνια και κουζίνες.
Κατανάλωση: 12-15 m²/L

Ακρυλικά Χρώματα

STATUS 100% Ακρυλικό χρώμα

status 100% ακρυλικό χρώμα καραπιπερης αίγιο
Ακρυλικό χρώμα ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας, έντονη ηλιακή ακτινοβολία, θαλασσινή αλμύρα, καυσαέρια και μόλυνση του περιβάλλοντος. Το λαμπερό λευκό του και οι αναλλοίωτες στο χρόνο αποχρώσεις του, κάνουν τους χώρους να φαίνονται φρεσκοβαμμένοι για πολλά χρόνια.
Εφαρμογή: Κατάλληλο για το βάψιμο εξωτερικών επιφανειών όπως τοίχοι, σοβάδες, γυψοσανίδες, τσιμέντα, μπετόν. Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 12-15 m²/L

STATUS ALL WEATHER Ελαστομερές μονωτικό χρώμα

STATUS all weather

Ελαστομερές μονωτικό χρώμα, που βάφει και συγχρόνως μονώνει τους εξωτερικούς τοίχους, εξασφαλίζοντας απόλυτη προστασία από την υγρασία και εξαιρετικές αντοχές στο χρόνο. Έχει την ικανότητα να εμποδίζει την δημιουργία μούχλας, ενώ παρουσιάζει μειωμένη τάση για κατακράτηση ρύπων. Η ειδική του σύνθεση με ενσωματωμένα UV φίλτρα, δημιουργεί μια ελαστική μεμβράνη που καλύπτει όλες τις τριχοειδείς ρωγμές και παραμένει ελαστική χωρίς να σκάει ή να ξεφλουδίζει.
Εφαρμογή: Ιδανικό για βαφή και προστασία κτιρίων, κυρίως σε αστικές και ορεινές περιοχές. Εφαρμόζεται σε εξωτερικές κάθετες επιφάνειες όπως τοίχοι, σοβάδες, γυψοσανίδες, τσιμέντα, μπετόν, τούβλα. Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 8-10 m²/L

PRIMO Aκρυλικό τσιμεντόχρωμα

PRIMO ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ

100% ακρυλικό τσιμεντόχρωμα εξωτερικής χρήσης. Δουλεύεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα, έχει μεγάλη καλυπτικότητα και καλές αντοχές στον ήλιο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αποτελεί την οικονομική και αποδοτική λύση για τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή. Διατίθεται σε λευκό, γκρι, κεραμιδί.
Εφαρμογή: Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, σε επιφάνειες όπως τοίχοι, σοβάδες, γυψοσανίδες, τσιμέντα, μπετόν, τούβλα. Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 10-12 m²/L

Υποστρώματα – Αστάρια

STATUS Ακρυλικό αστάρι

STATUS ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙΥδατοδιαλυτό, ακρυλικό υπόστρωμα πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, κατάλληλο για χρήση μέσα και έξω απότο σπίτι. Διαθέτει εξαιρετική πρόσφυση και ελαστικότητα. Εξασφαλίζει ισχυρή βάση πρόσφυσης για το τελικό χρώμα, ενώ έχει σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Είναι υπόλευκο στη συσκευασία του. Μετά την εφαρμογή του,
γίνεται διαφανές.
Εφαρμογή: Ιδανικό για την προετοιμασία νέων επιφανειών, όπως εμφανή τσιμέντα, σοβάδες, γυψοσανίδες, σπατουλαρισμένες επιφάνειες, τούβλα, κ.λπ. Επίσης κατάλληλο για τη σταθεροποίηση επιφανειών βαμμένων με υδρόχρωμα (κόλλα) ή ασβέστη.
Κατανάλωση: 15-20 m²/L

GLX 190 Χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης πλακιδίων & σοβάδων

Καραπιπέρης Αίγιο θερμοπρόσοψη χαλαζιακό αστάρι ΘράκωνΤο προϊόν GLX 190 είναι έτοιμο προς χρήση χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης κατάλληλο για την ενίσχυση της πρόσφυσης για κόλλες πλακιδίων πάνω σε λείες ή μη απορροφητικές επιφάνειες

Αποτελείται από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση στα διάφορα υποστρώματα και αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μετά την εφαρμογή του δημιουργεί μια αδρή επιφάνεια, ανθεκτική σε αλκαλικό περιβάλλον.

Κατανάλωση: 240-280g/m2, ανάλογα με την επιφάνεια.

STATUS DUR Αδιάβροχο αστάρι διαλύτου

STATUS durΔιαφανές, αδιάβροχο, ακρυλικό υπόστρωμα διαλύτου. Εμποτίζει τις επιφάνειες και τις αδιαβροχοποιεί ενώ τους επιτρέπει να αναπνέουν. Αποτελεί την καλύτερη προεργασία πριν από το βάψιμο με πλαστικά, ακρυλικά, Relief, τσιμεντοχρώματα ή μονωτικά.
Εφαρμογή: Ιδανικό για την προετοιμασία κάθε νέας ή παλαιάς πορώδους επιφάνειας όπως σοβάς, τούβλα, μπετόν, σπατουλαριστοί τοίχοι κ.λπ. Εξαιρετική επίσης λύση για επιφάνειες βαμμένες με κόλλα, ασβέστη ή κακής ποιότητας παλιά χρώματα.
Κατανάλωση: 12-14 m²/L

Ακρυλικό αστάρι υψηλής διείσδυσης (μικρονιζέ) GLX 292 FLEX PRIM

Ακρυλικό αστάρι υψηλής διείσδυσης (μικρονιζέ) καραπιπέρης ΑίγιοΕίναι ιδανικό για την προετοιμασία κάθε νέας, ή παλαιάς πορώδους επιφάνειας όπως σοβάς, τούβλα, μπετόν, σπατουλαριστοί τοίχοι, κ.λπ. δημιουργώντας μια άριστη γέφυρα πρόσφυσης για ακρυλικούς σοβάδες, χρώματα νερού, κονιάματα, κόλλες πλακιδίων, ακρυλικά και τσιμεντοειδή στεγανωτικά επαλειφόμενα, κλπ. Αποτελεί επίσης την καλύτερη λύση για επιφάνειες βαμμένες με κόλλα, ασβέστη ή κακής ποιότητας παλαιά χρώματα.
Σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες (όπως σαθρούς σοβάδες, τσιμεντοκονίες, κλπ) και τις καθιστά έτοιμες να δεχθούν επικαλύψεις, όπως χρώματα, επιχρίσματα, κλπ. Προετοιμάζει δύσκολες επιφάνειες για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων όπως γυψοσανίδα, ξύλο κ.τ.λ.
Έχει μεγάλη ικανότητα διείσδυσης και ελαττώνει το συντελεστή τριχοειδούς απορρόφησης χωρίς όμως να κλείνει τους πόρους, αφήνοντας την επιφάνεια να «αναπνέει».
Κατανάλωση: 15-20 m²/L ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Προστασία Ξύλου

STATUS POLYPRIMER Οικολογικό αστάρι πολλαπλών χρήσεων

STATUS Polyprimer

Οικολογικό υπόστρωμα νερού πολλαπλών εφαρμογών, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Πιστοποιημένο με το ειδικό οικολογικό σήμα της Ε.Ε. Εφαρμόζεται εύκολα, έχει εξαιρετική καλυπτική ικανότητα και εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση και ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα. Κατάλληλο για τη μόνωση των μαύρων στιγμάτων από υγρασία στους εσωτερικούς τοίχους μπάνιων και δωματίων.
Εφαρμογή: Ιδανικό για ξύλινες επιφάνειες πριν βαφούν με βερνικόχρωμα νερού. Επίσης κατάλληλο για μέταλλα, σοβά, γυψοσανίδα, σκληρό PVC, πολυεστέρα και γυαλί. Άοσμο κατά την εφαρμογή του.
Κατανάλωση: 10-12 m²/L

STATUS Βελατούρα

STATUS ΒΕΛΑΤΟΥΡΑΛευκό, ματ υπόστρωμα, ιδανικό για την προετοιμασία επιφανειών πριν βαφούν με βερνικόχρωμα. Γεμίζει αποτελεσματικά τους πόρους της επιφάνειας, εξασφαλίζοντας άριστη πρόσφυση στο βερνικόχρωμα, αλλά και ένα ομοιόμορφο, ποιοτικό τελικό αποτέλεσμα.
Εφαρμογή: Κατάλληλη για ξύλα και τοίχους, μέσα και έξω από το σπίτι.
Κατανάλωση: 16-18 m²/L

Για να έχετε την πλήρη και αναλυτική εικόνα όλων των προϊόντων THRAKON – STATUS πατήστε στο site μας στους συνεργάτες THRAKON. Εκεί θα δείτε αναλυτικά κάθε χρήσιμη πληροφορία για τα προϊόντα THRAKON – STATUS, τις τεχνικές προδιαγραφές τους κλπ.

STATUS AQUADROP Οικολογική ριπολίνη νερού

STATUS Aquadrop

Εξαιρετικής ποιότητας πιστοποιημένη οικολογική ριπολίνη νερού, ιδανική για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ξεχωρίζει γιατί είναι άοσμη και δεν κιτρινίζει. Απλώνει θαυμάσια και καλύπτει εύκολα, αφήνοντας μια υπέροχη επιφάνεια που αντέχει στο συχνό πλύσιμο και τις
αντίξοες καιρικές συνθήκες για πολλά χρόνια.
Εφαρμογή: Ειδικά σχεδιασμένη για το βάψιμο κάθε ξύλινης επιφάνειας όπως πόρτες, ντουλάπια, κουφώματα, παράθυρα αλλά και για τοίχους, μέταλλα, σκληρό PVC ή γυαλί.
Κατανάλωση: 12-14 m²/L

STATUS Ριπολίνη

STATUS ΡΙΠΟΛΙΝΙ

Εξαιρετικής ποιότητας ριπολίνη για χρήση μέσα και έξω από το σπίτι. Αφήνει μια υπέροχη επιφάνεια που αντέχει στο συχνό πλύσιμο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για πολλά χρόνια. Ξεχωρίζει για τη μαλακή εργασιμότητα, την εύκολη κάλυψη και το θαυμάσιο άπλωμα.
Εφαρμογή: Ειδικά σχεδιασμένο για το βάψιμο κάθε ξύλινης επιφάνειας όπως πόρτες, ντουλάπια, κουφώματα, παράθυρα κ.ά. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί για το βάψιμο μετάλλων αλλά και τοίχων.
Κατανάλωση: 14-16 m²/L

Προστασία Μετάλλου

STATUS Αστάρι μετάλλων

STATUS ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝΥπόστρωμα ιδανικό για την προεργασία των σιδηρούχων μεταλλικών επιφανειών. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει θαυμάσια, έχει εξαιρετική καλυπτικότητα και δεν τρέχει. Εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση στο τελικό χρώμα.
Εφαρμογή: Eφαρμόζεται σε όλες τις σιδηρούχες μεταλλικές επιφάνειες και κράματα που περιέχουν σίδηρο. Κατάλληλο επίσης για ξύλινες επιφάνειες, τοίχους και γενικά στην οικοδομή. Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 10-12 m²/L

STATUS RUST PRIMER

status rust primer karapiperis aigioΕφαρμόζεται σε μεταλλικές επιφάνειες όπως κάγκελα, γεωργικά μηχανήματα, αμαξώματα κ.ά., παρέχοντας αποτελεσματική προστασία από τη σκουριά, ακόμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ξεχωρίζει γιατί δουλεύεται μαλακά, απλώνεται θαυμάσια και εξασφαλίζει στο τελικό χρώμα πολύ καλή πρόσφυση με τη μεταλλική επιφάνεια καθώς και ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. Έχει μεγάλη απόδοση και άριστη καλυπτικότητα.
Κατανάλωση: 10-12 m²/L

STATUS DUKO Ντουκόχρωμα

STATUS Duko

Γυαλιστερό βερνικόχρωμα μεγάλης αντοχής, για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και στο πλύσιμο. Δημιουργεί μια γυαλιστερή και σκληρή επιφάνεια, με αναλλοίωτες αποχρώσεις, χαρίζοντας προστασία και ομορφιά για πολύ καιρό.
Εφαρμογή: Ιδανικό για τη βαφή και αντισκωριακή προστασία κάθε είδους μεταλλικής επιφάνειας. Επίσης κατάλληλο για εφαρμογή σε σωστά ασταρωμένες ξύλινες επιφάνειες και τοίχους.
Κατανάλωση: 13-15 m²/L

STATUS DUROMETAL Ενισχυμένο Ντουκόχρωμα

STATUS Duro metal

Ντουκόχρωμα για αυτοκίνητα και μηχανήματα, υψηλής γυαλάδας και εξαιρετικής αντοχής.
Εφαρμογή: Η επιφάνεια πρέπει απαραίτητα να είναι στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνες, μούχλα, λίπη πριν από την εφαρμογή.
Κατανάλωση: 5-6 m²/L

STATUS METALLIC Υδατοδιαλυτό μεταλλιζέ χρώμα

STATUS Metallic

Διακοσμητικό αντισκωριακό χρώμα νερού με εξελιγμένη σύνθεση, ικανό να μπλοκάρει τη σκουριά, να εμποδίσει την επανεμφάνισή της και να εφαρμοστεί απευθείας πάνω σε σκουριασμένη επιφάνεια. Προσφέρει εξαιρετική αντοχή, πολύ καλό άπλωμα, ισχυρή πρόσφυση και αντιδιαβρωτική προστασία. Το αποτέλεσμα είναι μια σαγρέ ματ, ιδιαίτερα
ανθεκτική επιφάνεια με αναλλοίωτες αποχρώσεις για πολύ καιρό.
Εφαρμογή: Ιδανικό για κάθε εξωτερική ή εσωτερική μεταλλική επιφάνεια αλλά και για τοίχο ή ξύλο, κάγκελο, κουπαστή, πόρτα και άλλα.
Κατανάλωση: 7-9 m²/L

Για να έχετε την πλήρη και αναλυτική εικόνα όλων των προϊόντων THRAKON – STATUS πατήστε στο site μας στους συνεργάτες THRAKON. Εκεί θα δείτε αναλυτικά κάθε χρήσιμη πληροφορία για τα προϊόντα THRAKON – STATUS, τις τεχνικές προδιαγραφές τους κλπ.

Εξερευνήστε τον πλήρη κατάλογο προϊόντων THRAKON – STATUS εδώ.

Scroll to Top