καραπιπερης αιγιο χρωματα για κυψέλες

Περιγραφή

Το BONDEX PREMIUM είναι οικολογικό χρώμα για κυψέλες. Είναι υδατοδιαλυτό βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για εξωτερική χρήση μεγάλης διάρκειας, καθώς και για κάθε εσωτερική χρήση.

Οικολογικό χρώμα για κυψέλες

Το Bondex Premium έχει πιστοποίηση EN 71 και είναι ασφαλές για χρήση σε παιδικά παιχνίδια . Γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό στους μελισσοκόμους, αφού το προτιμάνε για να βάψουν μελίσσια και κυψέλες. Διατίθεται σε οκτώ χρωματισμούς. Έχει πιστοποίηση «ΜΠΛΕ ΑΓΓΕΛΟΥ».

Χρησιμοποιείται σε όλες τις ξύλινες επιφάνειες και σε όλα τα είδη ξύλου μέσα και έξω από το σπίτι, σε προ-επεξεργασμένες επιφάνειες αλουμινίου, γαλβανισμένο και ασταρωμένο χάλυβα και επιφάνειες UPVC.

Συμβουλή:

Μη βουτάτε παραπάνω από το μισό πινέλο σας μέσα στο χρώμα και σκουπίστε τυχόν πλεονάσματα καλά.

Το BONDEX PREMIUM προστατεύει το ξύλο μέχρι και 12 χρόνια. Έχει χρόνο στεγνώματος 12 ώρες, κατανάλωση 10 τμ ανά λίτρο. Το BONDEX PREMIUM ελαστικό, ιδανικό για μελίσσια – κυψέλες, χαμηλής οσμής με εύκολη εφαρμογή και κατάλληλο ιξώδες ώστε να μην στάζει, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και με ιδιότητες διαπνοής. Επίσης το BONDEX PREMIUM προστατεύει την επιφάνεια από επιθέσεις μυκήτων και μούχλας.

ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ καραπιπέρης αίγιο

Ακρυλικό χρώμα διαγράμμισης

Χρώμα με μεγάλη ανοχή στις βαριές και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ακρυλικό χρώμα αυξημένης αντοχής με ειδικές ρητίνες που το κάνουν κατάλληλο για την διαγράμμιση κάθε ασφαλτικού οδοστρώματος. Το χρώμα διαγράμμισης υπάρχει σε λευκή και κίτρινη απόχρωση.

Στην περίπτωση που επιθυμούμε μεγάλη αντανακλαστικότητα καλό θα είναι κατά τη μίξη του χρώματος να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα μικρά γυάλινα σφαιρίδια σε αναλογία βάρους 7 μέρη χρώματος προς 3 μέρη σφαιρίδια. Επίσης υπάρχει και ειδικό χρώμα διαγράμμισης ποδοσφαιρικών γηπέδων χόρτου, συνθετικού χόρτου, καθώς και ξηρών γηπέδων.

Είναι χρώμα με εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στο νερό και τέλεια πρόσφυση. Είναι ειδικό χρώμα που δεν περιέχει διαλύτες κλπ. που να προκαλούν βλάβες στο χόρτο των γηπέδων.

 

Scroll to Top