στεγάκια Καραπιπέρης Αίγιο

Περιγραφή

Σε πολλά κτίρια, όπως κατοικίες, παραδοσιακά κτίρια, κτίρια παλαιάς κατασκευής κλπ, είναι συχνά απαραίτητη η τοποθέτηση μικρών ξύλινων στεγάστρων (στεγάκια) προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή τα κουφώματα του κτιρίου καθώς και οι διερχόμενοι, από τις πόρτες, άνθρωποι που μπαίνουν ή βγαίνουν στο κτίριο ενώ βρέχει.

Τα στεγάκια λύνουν τοπικά, σε διάφορα σημεία των κτηρίων, πολλά προβλήματα και προστατεύουν από τη βροχή ανθρώπους και κτήριο στα σημεία στα οποία κατά την κατασκευή της οικοδομής δεν κατασκευάσθηκαν πρόβολοι ή στέγαστρα ή δεν είχαν τοποθετηθεί οι απαραίτητες υδρορροές κλπ.

Τα στέγαστρα παράθυρων & θυρών αποτελούν μια εύκολη και οικονομική λύση στέγασης. Η τοποθέτησή τους επάνω από πόρτες και παράθυρα στον τοίχο του κτιρίου είναι απλή και γίνεται με στριφώνια και ούπα καθώς και μεταλλικές γωνίες κλπ., λαμβάνοντας υπ’ όψιν πάντα το υλικό που είναι χτισμένος ο τοίχος (τούβλο, ytong, τσιμεντόπλιθες κλπ.) προκειμένου να γίνει ασφαλής στήριξη.

Η επικάλυψή τους μπορεί να γίνει καλαίσθητα, με πολλά υλικά, όπως κεραμίδια, πολυκαρβονικά φύλλα αλλά και με ασφαλτικά κεραμίδια ή μεταλλικά κεραμίδια, πάνελ κλπ.

Τα ξύλινα στεγάκια είναι κατασκευασμένα από ξυλεία σουηδικής πεύκης εξαιρετικής ποιότητας.

Υπάρχει η δυνατότητα επάνω στα στεγάκια να τοποθετηθεί επένδυση ραμποτέ σουηδική χωρίς αυτό να είναι πάντα απαραίτητο.

Στέγαστρα παραθύρωνα και πορτών Καραπιπέρης Αίγιο

Όταν σαν υλικό επικάλυψης χρησιμοποιούνται τα κεραμικά κεραμίδια καθώς και τα τσιμεντοκεράμιδα, συνήθως τοποθετείται και επένδυση ραμποτέ.

Επειδή τα στέγαστρα παράθυρων & θυρών τοποθετούνται στις εξωτερικές πλευρές των κτιρίων, είναι απαραίτητο τόσο τα ίδια τα στεγάκια όσο τα καδρόνια και τα ραμποτέ να βάφονται με συντηρητικό ξύλου καλής ποιότητας, κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Κορυφαίας ποιότητας είναι το συντηρητικό BONDEX MAT FINISH διότι περιέχει μυκητοκτόνο για την προστασία από μύκητες – μούχλα κλπ, δεν σκάει, δεν ξεφλουδίζει, είναι υδατοαπωθητικό και προστατευτικό κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει από τις 14 αποχρώσεις της BONDEX αυτή που του ταιριάζει.

Τα στεγάκια είναι ετοιμοπαράδοτα στην επιχείρησή μας και υπάρχουν σε τρεις εναλλακτικές επιλογές:

  1. 1) Στεγάκια μικρά για ένα κεραμίδι με μήκος περίπου 38cm.
  2. 2) Στεγάκια μεσαία για δύο κεραμίδια με μήκος περίπου 70cm.
  3. 3) Στεγάκια μεγάλα για τρία κεραμίδια με μήκος περίπου 102cm.
Scroll to Top