καραπιπερης αίγιο προφίλ αλουμινίου πατωμάτων

Περιγραφή

Στην επιχείρησή μας υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα κάθε είδους προφίλ αλουμινίου, κατάλληλα για πολλές χρήσεις τόσο σε πατώματα laminate όσο και σε ημιμασίφ προγυαλισμένα πατώματα. Υπάρχουν προφίλ ένωσης δαπέδων που τοποθετούνται βιδωτά, είτε με βάση, είτε χωρίς βάση, όπως επίσης και προφίλ αυτοκόλλητα.

Τα προφίλ αλουμινίου είναι αναγκαία για χρήση σε δάπεδα, τόσο σε ισόπεδα, όσο και σε ανισόπεδα σημεία τους (τερματικά, αρμούς διαστολής, μπαλκονόπορτες, εσωτερικές πόρτες, εξωτερικά συρόμενα κλπ) καθώς και σε πολλά άλλα σημεία που είναι απαραίτητα προς τοποθέτηση.

Δηλαδή, υπάρχει προφίλ ένωσης δαπέδων κατάλληλο για μικρή ή μεγαλύτερη διαφορά ύψους (ανισόπεδο προφίλ) όπως και προφίλ ένωσης δαπέδων για επίπεδο αρμό (ισόπεδο προφίλ) που το εφαρμόζουμε σε δάπεδα, χωρίς κάποια υψομετρική διαφορά.

Επίσης υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα προφίλ αλουμινίου, όπως ορθές γωνίες προστασίας σκαλοπατιών καθώς επίσης και προφίλ αλουμινίου τελειώματος πατωμάτων και σκαλοπατιών κλπ.

Τα προφίλ ανοδιωμένου αλουμινίου υπάρχουν κυρίως στο φυσικό τους χρώμα  (ασημί ματ). Επίσης υπάρχουν σε χρώμα χρυσαφί και σε κάποια χρώματα απομιμήσεων ξύλου. Τα προφίλ αυτά είναι συνήθως κατάλληλα, εκτός των ξύλινων και laminate πατωμάτων, και για πολλά άλλα είδη δαπέδων. Το μήκος τους συνήθως είναι 2,70μ.και ορισμένα προφίλ υπάρχουν και σε μήκος 0,93 μέτρα.

Κατά την τοποθέτηση των προφίλ αλουμινίου στο πάτωμα με βίδες, προκειμένου να επιτύχουμε υγρομόνωση και τέλεια στερέωση, καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο ειδικό ακρυλικό σφραγιστικό έγχρωμο ή σε απομίμηση ξύλου, ανάλογο με την απόχρωση του πατώματος που τοποθετούμε ή κάποια υπερδιάφανη μαστίχη.

Τα προφίλ αλουμινίου υπάρχουν σε διάφορες μορφές και τύπους (στρογγυλεμένα, ίσια, γραμμωτά, λοξά κλπ), ανάλογα με την κατασκευαστική ανάγκη που είναι απαραίτητο να ικανοποιήσουν. Τα προφίλ αυτά είναι κατάλληλα για ένωση δύο δαπέδων τόσο από το ίδιο υλικό, όπως π.χ. πάτωμα laminate με πάτωμα laminate, όσο και δύο διαφορετικών υλικών όπως πάτωμα laminate με πλακάκια ή μάρμαρα ή ξύλο κλπ.     

Τα προφίλ αλουμινίου μετά την τοποθέτησή τους, επιπλέον των άλλων που προσφέρουν, καλύπτουν και τυχόν ατέλειες που έχουν προκύψει κατά την τοποθέτηση του πατώματος.

Scroll to Top