Ξύλινα πατώματα

καραπιπέρεης εβέξ αίγο πάτρα ξύλινα πατώματα

Περιγραφή

Ξύλινο πάτωμα όλων των ειδών πάντα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές Κάντε την επιλογή σας παρακάτω:

Ξύλινα αγυάλιστα μασίφ πατώματα

Σουηδικά πατώματα

Ξύλινο πάτωμα πεύκης – ελάτης με μεγάλα μήκη σανίδων και μικρό ρόζο.

καραπιπερης ταβανοπατωμα πάτωμα οροφήΤαβανοπάτωμα – Πάτωμα οροφή

Πάχος: 22 – 34 mm

Μήκος : 210cm  έως 500cm

Τοποθέτηση: καρφωτό σε ξύλινο σκελετό από καδρόνια

Ξύλινα πατώματα τροπικής & ευρωπαϊκής ξυλείας

Επιλεγμένα, υψηλής ποιότητας ξύλα, με τα κατάλληλα ποσοστά υγρασίας και ομοιόμορφα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Πάχος: 15 – 22 mm

Πλάτος: 7 – 9 – 12 – 16 cm

Μήκος : 40cm  έως 250cm

Τοποθέτηση: καρφωτό σε ξύλινο σκελετό απο καδρόνια ή κολλητό με τη χρησιμοποίηση ειδικής κόλλας πολυουρεθανικής βάσης

karapiperis ebex dris
Δρύς

karapiperis ebex iroko
Iroko

karapiperis ebex dousie
Dousie

Σε μασίφ πάτωμα δρυός – ιρόκο- ντουσιέ κλπ υπάρχει κατόπιν παραγγελίας, η δυνατότητα παράδοσης και σε σχέδιο κλασικό ψαροκόκαλο FISHBONE 90°. Παραδίδουμε μασίφ πάτωμα σε σταθερό μήκος και πλάτος της επιλογής σας από 4 cm έως 12cm, έτσι ώστε κατά την τοποθέτηση του πατώματος, να δημιουργείται σχέδιο κλασικό ψαροκόκαλο 90°, στο δάπεδό σας.
πάτωμα ψαροκόκαλλο κλασικό 90 καραπιπέρης άιγιο ακράτα
Το κλασικό σχέδιο ψαροκόκαλο 90°, διαχρονικά συνεχίζει να αποτελεί βασική επιλογή σε ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων, διαμερισμάτων, γραφείων κλπ. Συνήθως στα δάπεδα αυτά υπάρχει τοποθετημένο πάτωμα κλασικό ψαροκόκαλο 90° από ξύλο δρυς με χρυσαλίδα φαρδύβενο ή ισόβενο πλάτους 4cm ή 5 cm και μήκος συνήθως 35cm ή 40 cm.
Επίσης με παραγγελία μπορούμε να παραδώσουμε πάτωμα γαλλικό ψαροκόκαλο 45° CHEVRON σε ξύλο μασίφ- δρυς- ιρόκο- ντουσιέ κλπ.
πάτωμα ψαροκόκαλλο 45 καραπιπέρης άιγιο ακράτα
Ο πελάτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του κατά την επιλογή του πατώματος, ότι το ψαροκόκαλο έχει αυξημένο κόστος τοποθέτησης λόγω αυξημένων μαστορικών, διότι έχει ιδιαίτερο τρόπο τοποθέτησης και επιπλέον εργασία καθώς και αυξημένο κόστος υλικών διότι τοποθετείται επάνω σε ψευτοπάτωμα (τάβλα πλανισμένη ή κοντρ πλακέ θαλάσσης) και όχι απευθείας επάνω στα καδρόνια.
Επίσης υπάρχει και αυξημένο κόστος παραγωγής του πατώματος σε σχέδιο ψαροκόκαλο λόγω επεξεργασίας (δεξί και αριστερό τράβηγμα).

Ξύλινα προγυαλισμένα μασίφ πατώματα

Ξύλινο πάτωμα τροπικής και ευρωπαϊκής ξυλείας με τα κατάλληλα ποσοστά υγρασίας καλυμμένα εξολοκλήρου με, πολλαπλών στρώσεων, εξειδικευμένα οικολογικά UV βερνίκια. Φινιρισμένα, σε πλήθος αποχρώσεων,  είτε με βερνίκι (γυαλιστερή ή σατινέ επιφάνεια ) είτε με λάδι (μάτ επιφάνεια που αναδεικνύει το ανάγλυφο του ξύλου). Είναι έτοιμα για τοποθέτηση χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία.

Υφή: λείο – ανάγλυφο – βουρτσισμένο – τεχνητά παλαιωμένο

Πάχος: 15 -18 – 22 mm

Πλάτος: 12 – 16 cm

Μήκος : 40cm  έως 160cm

Τοποθέτηση: καρφωτό σε ξύλινο σκελετό από καδρόνια ή κολλητό με τη χρησιμοποίηση ειδικής κόλλας πολυουρεθανικής βάσης. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθούν και πλωτά με τη χρησιμοποίηση ειδικού υποστρώματος τύπου elastilon.

Eίδη ξύλων

Ευρώπη: oak (δρύς) , beech (οξυά)

Αφρική: iroko, zebrano , doussie, wenge

B. Αμερική: ash (δεσποτάκι), maple (σφένδαμος), oak (δρυς), πιτς παϊν,  (walnut) καρυδιά

N. Αμερική: jatoba, ipe

ΝΑ Ασία:  teak, merbau, kempas

ξύλινο πάτωμα jatoba

jatoba

Ξύλινα πατώματα οξυά

οξυά

ξύλινο πάτωμα dussie
dussie

Ξύλινα πατώματα sapelli
sapelli

ξύλινο πάτωμα iroko
iroko

Ξύλινα πατώματα wenge
wenge

ξύλινο πάτωμα δρυς
δρυς έξτρα

Ξύλινα πατώματα merbau
merbau

ξύλινο πάτωμα δρυς
δρυς

Ξύλινα προγυαλισμένα ημιμασίφ πατώματα

Τα ξύλινα προγυαλισμένα ημιμασίφ πατώματα είναι δάπεδα πολλαπλών στρώσεων και αποτελούνται απο μια στρώση φυσικού ξύλου στην επιφάνεια, επικολλημένου επάνω σε κάποιο άλλο υλικό βάσης (ξυλεία πεύκης ή ελάτης, κόντρα πλακέ, HDF, OSB). H συγκεκριμένη αυτή δομή προσδίδει στο δάπεδο σταθερότητα και ανθεκτικότητα περιορίζοντας σημαντικά τις συστολές και διαστολές του ξύλου. Η επιφάνειά τους είναι φινιρισμένη είτε με βερνίκι (γυαλιστερή ή σατινέ επιφάνεια) είτε με λάδι (ματ επιφάνεια).

Τα προγυαλισμένα ημιμασίφ δάπεδα είναι ιδανικά τόσο για νέες κατασκευές όσο και για ανακαινίσεις λόγω του μικρού τους πάχους (έως 14 mm) και είναι κατάλληλα για τοποθέτηση επάνω από σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά τους είναι ότι η δομή τους, τους επιτρέπει να έχουν εξελιγμένους τρόπους σύνδεσης μεταξύ τους (κουμπώματα), έτσι ώστε να μην απαιτείται η χρησιμοποίηση κόλλας στην τοποθέτησή τους, παρά μόνο κουμπώνουμε το ένα με το άλλο πάνω σε οποιαδήποτε υφιστάμενη επίπεδη επιφάνεια, αφού πρώτα έχουμε στρώσει το ειδικό υπόστρωμα πάνω σε αυτή.

Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στα ημιμασίφ προγυαλισμένα πατώματα είναι διαφόρων ειδών (τροπική και ευρωπαϊκή ξυλεία) με αυτό που κυριαρχεί να είναι η δρύς (oak), σε διάφορες τεχνοτροπίες, μοτίβα και χαρακτηριστικά.

Η TARKETT κατασκευάζει ξύλινα δάπεδα από το 1886 και συνδυάζει την πραγματική εξειδίκευση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Τα δάπεδα της και συγκεκριμένα οι σειρές Epoque και Salsa αποτελούνται  – ξεκινώντας από την τελευταία στρώση – από ανθεκτικό στη φθορά φινίρισμα επιφανείας Proteco, από ένα στρώμα ωφέλιμου πραγματικού ξύλου 3,6mm, από ένα ισχυρό και υποστηρικτικό μεσαίο στρώμα με εγκάρσιες ίνες ξύλου από πεύκο και ελάτη και τέλος από ένα σταθεροποιητικό κάτω στρώμα.

Η μοναδική προστασία Proteco της Tarkett είναι ένα πανίσχυρο σύστημα προστασίας του δαπέδου σας από τη φθορά, τα γδαρσίματα και τις μικροσκοπικές εκδορές. Διατίθεται σε τρεις ποικιλίες:

Proteco lacquer: γυαλιστερό λούστρο που σκληραίνεται σε 6 στρώματα στην επιφάνεια του ξύλινου δαπέδου. Το λούστρο χρησιμοποιείται στην ακριβή ποσότητα που απαιτείται ώστε να διατηρηθεί η πραγματική αίσθηση του ξύλου.

Proteco Natura: όπως και στο γυαλιστερό, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο εφαρμόζεται στην επιφάνεια και το ματ λούστρο. Είναι εξίσου ανθεκτικό στη φθορά και προσφέρει αποτελεσματική προστασία. Διατηρεί το φυσικό χρώμα και την αίσθηση του ξύλου, ακριβώς όπως ένα προλαδωμένο δάπεδο.

Proteco Hardwax Oil: είναι ένα φυσικό προϊόν φυτικής προέλευσης και αποτελείται από ηλιέλαιο, λινέλαιο και λάδι σόγιας. Προσφέρει μια σατινέ επιφάνεια που ενισχύει την πραγματική αίσθηση του ξύλου. Το λάδι διεισδύει στο ξύλο και ενισχύει τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Επίσης περιέχει hardwax, που παραμένει στην επιφάνεια, παρέχοντας επιπλέον προστασία από τη φθορά. Όπως όλα τα προλαδωμένα δάπεδα, πρέπει να λαδώνεται κάθε δύο ή τρία χρόνια.

Σειρά Epoque

Τύπος: μονοσάνιδο ξύλινο δάπεδο με ωφέλιμο ξύλο πάχους 3,6mm

Πάχος: 14mm

Πλάτος: 117 – 162 – 190 – 200 mm

Mήκος: 1075 – 1245 – 2000 – 2200 – 2520 mm

Classic Touch Epoque

Σειρά Salsa

Τύπος: τρισάνιδο ξύλινο δάπεδο με ωφέλιμο ξύλο πάχους 3,5 mm

Πάχος: 14mm

Πλάτος:194 mm

Mήκος: 2281 mm

salsa Salsa

Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα πατώματα της ΤΑRKETT. Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, πάχη, χρωματισμούς, νέους  τύπους, προδιαγραφές πατωμάτων κλπ., μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις σειρές των πατωμάτων της TARKETT στο site μας, στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, πατώντας στην TARKETT.

Εκεί θα δείτε όλα τα προϊόντα TARKETT καθώς και όποια άλλη πληροφορία χρειάζεσθε για το σύνολο των προϊόντων της (βινυλικά δάπεδα- LVT σε πλάκες, LAYER, κουμπωτά  CLICK κλπ, LINOLEUM , WOOD ACCESSORIES, δάπεδα αθλητικών χώρων και γηπέδων (TARKETT SPORTS), PVC ACCESSORIES κλπ.

Scroll to Top