ξυλεία για στέγες αίγιο αχαϊα

Περιγραφή

Η ξυλεία η ειδική για στέγες, αποτελεί το δεύτερο αναπόσπαστο κομμάτι της στέγης καθώς αποτελεί το σκελετό της όλης κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα συντελεί σε μεγάλο βαθμό και στην αισθητική, όταν η στέγη είναι εμφανής ή όταν πρόκειται για στέγαστρο ή πέργολα.

Η επιχείρησή μας εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα και εμφάνιση της ξυλείας που διαθέτει, στεγάζοντας τη σε άρτιους αποθηκευτικούς χώρους, προστατευμένη από τα καιρικά φαινόμενα, τον ήλιο και την υγρασία.

Ξυλεία σύνθετη

ξυλέία σύνθετη Καραπιπέρης ΕΒΕΞ Αίγιο
Ξυλεία σύνθετη συγκολλημένη στεγνωτηρίου GLUELAM κατάλληλη για εμφανείς στέγες, πέργκολες κλπ. Ξυλεία ειδικών προδιαγραφών με δυνατότητα παράδοσης μεγάλων μηκών. Ξυλεία με ιδιαίτερα αυξημένες αντοχές στα φορτία κλπ. Ετοιμοπαράδοτη στην επιχείρησή μας σε μεγάλη ποικιλία διατομών και διαστάσεων σε μήκος έως και 13μ. Σύνθετη ξυλεία παραγόμενη στην Φινλανδία – Σουηδία – Αυστρία κλπ.

Ξυλεία στεγνωτηρίου πλανισμένη πεύκη (ερυθρά) Σουηδίας, Φινλανδίας και Ρωσίας.

ξυλεία στεγνωτηρίου πλανισμένη Καραπιπέρης Αίγιο
Ετοιμοπαράδοτη στην επιχείρησή μας σε μεγάλη ποικιλία διατομών και διαστάσεων σε μήκος έως και 6μ. Ξυλεία εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλη για εμφανείς στέγες, πέργκολες, χαγιάτια, στέγαστρα κλπ.

Ξυλεία ελάτη Ευρώπης, Ρωσίας, Αυστρίας, Σουηδίας, Φινλανδίας – Τσεχίας.

Ξυλεία Ελάτης Ευρώπη Καραπιπέρης Αίγιο
Ξυλεία κατάλληλη για στέγες. Ετοιμοπαράδοτη στην επιχείρησή μας σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και διατομών σε μήκος έως και 8μ.
►Ξυλεία άριστης ποιότητας στεγνή.
►Καδρόνια διαφόρων διαστάσεων – μαδέρια – σκουρέτα – φυλαδέλα – πέτσωμα – μισόταβλα – τάβλα φαρδιά.
►Ελατάκια και τάβλες για μπετό.
►Δοκοί για στέγες (σκεπόξυλα).

Ξυλεία ΤΡΑΒΑ Πελεκητά Αυστρίας.

Ξυλεία ΤΡΑΒΑ πελεκιτή Καραπιπέρης Αίγιο
Ξυλεία πριστοπελεκητή (τράβα) σε μεγάλα μήκη έως και 12μ. Ξυλεία που παράγεται το κάθε ξύλο από κορμοτεμάχιο. Τα τράβα συνήθως χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακές στέγες, πέργκολες κλπ., διότι οι άκρες τους είναι ημιστρόγγυλες. Τα τράβα συνήθως διατίθενται σε μεγάλες διατομές γιατί πάντα οι διατομές τους στη μια άκρη τους στην άκρη της κορυφής είναι λεπτότερες από τις διατομές στην άλλη άκρη τους (την άκρη της βάσης κάθε ξύλου).

ΞΥΛΕΙΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΗ

Πριστή ξυλεία κωνοφόρων Ευρώπης, Εμποτισμένη με οικολογικό εμποτισμό. Η Εμποτισμένη ξυλεία υπάρχει ετοιμοπαράδοτη στην επιχείρησή μας, σε μεγάλη ποικιλία τύπων, διατομών και διαστάσεων.

ksilia empotismeni steges karapiperis

Έχουμε ξυλεία εμποτισμένη, κατάλληλη για κάθε είδους κατασκευή, σε όλους τους τύπους, όπως:

  • Δοκοί για στέγες (σκεπόξυλα) σε μεγάλη ποικιλία διατομών και μήκη έως και 8 μέτρα.
  • Καδρόνια σε πολλές διατομές και διαστάσεις.
  • Πετσώματα διαφόρων τύπων όπως φυλαδέλα (σκουρέτα) – μισόταβλα- τάβλα κλπ, σε πολλά μήκη και πλάτη.
  • Κορμοί εμποτισμένοι τόρνου ισόπαχοι, σε μεγάλη ποικιλία διατομών Φ6 – Φ8 –Φ10 – Φ12 – Φ16 κλπ καθώς και σε μεγάλη ποικιλία μηκών.
  • Πατώματα Ντεκ εμποτισμένα, κατάλληλα για δάπεδα εξωτερικού χώρου καθώς και για περιφράξεις.

Η εμποτισμένη ξυλεία είναι κατάλληλη για κάθε εξωτερική χρήση, για αυτό και όλα τα ξύλινα είδη για κήπους, όπως καφασωτά – πέργολες-διαχωριστικά – αψίδες – κολώνες – πηχάκια – φράκτες – ρολ μπαρ – ζαρντινιέρες κλπ παράγονται από την ξυλεία αυτή.

Ξυλεία για στέγες με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Με πείρα πολλών δεκαετιών στην εισαγωγή ποιοτικής ξυλείας από τις χώρες της Β.Ευρώπης (Σουηδία, Φινλανδία, Ρωσία) και έχοντας σταθερές συνεργασίες πολλών ετών με μεγάλες και εξειδικευμένες βιομηχανίες ξύλου, η ΕΒΕΞ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ στο Αίγιο της Αχαΐας μπορεί να προσφέρει στην αγορά ποιοτική ξυλεία υψηλών απαιτήσεων.

Ξυλεία πεύκης και ελάτης ή σύνθετη σε όλα τα επιθυμητά μήκη και σε πλήθος διατομών, καλύπτουν όλο το φάσμα των αρχιτεκτονικών απαιτήσεων της στέγης.

Επενδύσεις ραμποτέ διαφόρων τύπων και σουηδικά πατώματα συμπληρώνουν τη σύνθεση του χώρου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας και ζητήστε προσφορά για την καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας.

Scroll to Top