καραπιπέρης εβεξ αίγιο πάτρα γυψοσανίδες

Περιγραφή

Με τον όρο ξηρά δόμηση ονομάζουμε την κατασκευή κτισμάτων χωρίς την χρήση των παραδοσιακών υλικών (σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμέντο, άμμο, ασβέστη κ.α.), αλλά με την βοήθεια τυποποιημένων προϊόντων νέας τεχνολογίας (γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, ορυκτές ίνες). Οι πλάκες αυτές τοποθετούνται πάνω σε προκατασκευασμένο μεταλλικό σκελετό με την βοήθεια συστημάτων στήριξης και δίνουν μετά το σχετικό φινίρισμα λεία επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο, επικόλληση ταπετσαρίας ή τοποθέτηση πλακιδίων.

Τυποποιημένες πλάκες

Γυψοσανίδες

Γυψοσανίδες Technogips TYPE A

Γυψοσανίδα TECNOGIPS απλή (STANDARD)

Δομική πλάκα με πυρήνα γύψου και διπλή επένδυση με ειδικό χαρτί. Οι ακμές των δομικών πλακών φέρουν επικάλυψη ειδικού χαρτιού. Δημιουργεί επιφάνεια κατάλληλη για βαφή, επίχριση ή επικόλληση ταπετσαρίας. Χρησιμοποιείται σε κατασκευές ξηράς δόμησης, με στερέωση σε ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό για την κατασκευή διαχωριστικής τοιχοποιίας, για επενδύσεις συμβατικής τοιχοποιίας και κατασκευή ψευδοροφών. Τα δομικά στοιχεία που κατασκευάζονται με απλές γυψοσανίδες TECHNOGIPS τύπου Α είναι κατάλληλα για χώρους με κανονικά επίπεδα υγρασίας.

Πάχος: 12,5 mm

Πλάτος: 120 cm

Mήκος: 200 – 250 – 280 – 300 cm

Γυψοσανίδες Technogips TYPE HΓυψοσανίδα TECNOGIPS άνθυγρη

Δομική πλάκα μειωμένης υδατοαπορροφητικότητας, με πυρήνα γύψου και διπλή επένδυση με ειδικό χαρτί. Τα δομικά στοιχεία που κατασκευάζονται με ανθυγρές γυψοσανίδες TECHNOGIPS τύπου Η2 είναι κατάλληλα για χώρους με υψηλά επίπεδα υγρασίας.

Πάχος: 12,5 mm

Πλάτος: 120 cm

Mήκος: 250 – 300 cm

Γυψοσανίδες Technogips TYPE F

Γυψοσανίδα TECNOGIPS πυράντοχη

Δομική πλάκα αυξημένης αντοχής και σταθερότητας σε υψηλές θερμοκρασίες, με πυρήνα γύψου και διπλή επένδυση με ειδικό χαρτί. Τα δομικά στοιχεία που κατασκευάζονται ή επενδύονται με πυράντοχες γυψοσανίδες TECHNOGIPS τύπου F παρουσιάζουν αυξημένη πυραντίσταση.  Οι πυράντοχες γυψοσανίδες TECHNOGIPS τύπου F συμμετέχουν σε συστήματα δόμησης και υλικών για την κατασκευή διαχωριστικής τοιχοποιίας και περιβλήματα φρεατίων, επενδύσεις οροφών και ψευδοροφές, καθώς και πυράντοχες επικαλύψεις μεταλλικών στοιχείων φέροντος σκελετού.

Πάχος: 12,5 mm

Πλάτος: 120 cm

Mήκος: 250 cm ή 260 cm

Πλάκες εξωτερικής χρήσης (υαλοσανίδες)

ξηρά δόμηση πλάκες NEXT3BOARDS_F

Πλάκα εξωτερικής επένδυσης NEXT BOARD

Πλάκα με πυρήνα γύψου με επικάλυψη υαλοπιλήματος και στις δύο πλευρές, με ειδικά πρόσμικτα που παρέχουν εξαιρετική αντοχή σε ατμοσφαιρικούς ρύπους, δονήσεις, τριβή και κάμψη.
Κατάλληλη για την κατασκευή τοιχοποιίας, οροφής  ξηράς δόμησης σε εξωτερικούς χώρους, σε χώρους με αυξημένη υγρασία, ως υπόστρωμα για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Πάχος: 12,5 mm

Πλάτος: 120 cm

Mήκος: 240 cm

Ινοσανίδες DENSGLASS

KARAPIPERIS AIGIO ΙΝΟΣΑΝΙΔΑ DENSGLASSΗ DENSGLASS είναι προϊόν της GEORGIA PASIFIC Αμερικής. Είναι πλάκα εξωτερικής χρήσης που αποτελείται από πυρήνα ειδικά επεξεργασμένου ινοπλισμένου γύψου, με μεγάλη αντοχή στην υγρασία που περικλείεται από μανδύα υαλοϋφάσματος. Ο μανδύας είναι ενσωματωμένος στον πυρήνα και όχι κολλημένος, δημιουργώντας έτσι μια πλάκα με καταπληκτική αντίσταση στο διαχωρισμό των επιμέρους στρωμάτων, στη φθορά, στην ελαστικότητα και τη ζημιά κατά τη χρήση της στο εργοτάξιο.

Πάχος: 12,5 mm

Πλάτος: 120 cm

Mήκος: 240 cm

Ινοσανίδα GLASROC-X

Καραπιπέρης Αίγιο Κορινθία ινοσανίδα glasroc-xΗ ινοσανίδα GLASROCX είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν της SAINT GOBAIN (RIGIPS). Έχει μεγάλη αντοχή στην υγρασία (κατηγορία Η1), στη φωτιά (κατηγορία Α1), καθώς και στη μούχλα λόγω των ειδικών πρόσθετων που περιέχει. Είναι κατάλληλη για χρήση σε υγρούς χώρους καθώς και σε εξωτερικές συνθήκες. Η GLASROCX είναι επενδεδυμένη με λευκό υαλοΰφασμα και στις δύο πλευρές της προκειμένου να είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία U/V.  Το ειδικό υαλοΰφασμα είναι ισχυρά ενσωματωμένο στον πυρήνα του γύψου. Έτσι διαμορφώνεται η GLASROCX που είναι συμπαγής πλάκα με υψηλή στιβαρότητα και συνοχή, με βάρος 10,70 kg/m2.

 Η GLASROCX είναι απόλυτα κατάλληλη για συστήματα θερμοπροσόψεων (ETICS) καθώς και για άμεση εφαρμογή επιχρίσματος όπως επίσης και για αεριζόμενες προσόψεις. Επίσης η GLASROCX είναι ιδανική για εξωτερικές οροφές, κούτελα, εξωτερικές τοιχοποιίες και επενδύσεις προσόψεων.

Πάχος 12,5χιλ.    Μήκος 2,40μ.   Πλάτος 1,20μ.

Τσιμεντοσανίδες

thumb_pfffrod1417785583_350x250_1417785583_0

Τσιμεντοσανίδα PERMABASE – KNAUF – AQUAFIRE

Πλάκες με βασικό συστατικό τους το τσιμέντο και διάφορα αδρανή πρόσμεικτα. 100% ανθεκτικές στο νερό, αντίσταση στην υγρασία και στις κλιματολογικές συνθήκες. Είναι οπλισμένη στις δύο επιφάνειες με ειδικό υαλόπλεγμα υψηλής αντιαλκαλικής προστασίας. Υπάρχουν και ειδικής ποιότητας τσιμεντοσανίδες με αυξημένη αντοχή στις θερμοκρασίες (πυράντοχες)

Πάχος: 8 mm, 12 mm

Πλάτος: 120 cm

Mήκος: 200 – 230 – 240 – 280 cm

Σκελετοί – Εξαρτήματα στερέωσης

Σκελετός

γυψοσανίδες, υλικά ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ UD 28X27X06
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 28X27mm
ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΟΦΗΣ 60X27mm
ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΟΦΗΣ 60X27mm
ΣΤΡΩΤΗΡΑΣ 50Χ40Χ06
ΣΤΡΩΤΗΡΑΣ 50Χ40 mm
 
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ 31Χ31
ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ 31Χ31mm
ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ 50X50mm
ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ 50X50mm
ΣΚΟΤΙΑ ΩΜΕΓΑ
ΣΚΟΤΙΑ ΩΜΕΓΑ
 
ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ 27Χ28
ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ 27Χ28mm
ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ 30Χ30
ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ 30Χ30
ΠΡΟΦΙΛ ΑΠΟΛΗΞΗΣ Π
 

ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ ΑΚΡΩΝ

ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ PVC

ΠΡΟΦΙΛ Π PVC ΑΠΟΛΗΞΗΣ ΑΚΡΩΝ

ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ PVC

Εξαρτήματα στερέωσης

ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ CD
ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ
ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Π ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ CD
ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Π ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ
γυψοσανίδες ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Μ
ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Μ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ
 
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Π ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ CD
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Π ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ
ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΑΙΓΙΟ ΠΑΤΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ
ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ ΤΑΦ – ΝΤΙΖΑ
ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ Χ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
 
 
Βίδες ΤΝ 25 – 35 – 45 mm
Βίδες LN – LB (ποντάκια) 13mm
Τρυπανόβιδες ΤΒ 25 – 35 – 45 mm
Ούπα καρφωτά SPIT – FISHER 6X40 8X80 8X70

Oύπα καρφωτά INDEX 6X35 6X50 6X70 8X60 8X100 8X120 8X140

καραπιπερης αιγιο βιδεσ

Ούπα – βύσματα – αγκύρια γυψοσανίδας

Σε μεγάλη ποικιλία υπάρχουν διαθέσιμα στην επιχείρησή μας όλα τα ειδικά ούπα  – βύσματα – αγκύρια γυψοσανίδας, τόσο πλαστικά όσο και μεταλλικά για την ανάρτηση φορτίων σε μονό και διπλό τοίχο ή χώρισμα κατασκευασμένο με γυψοσανίδα, καθώς και σε οροφή κατασκευασμένη με γυψοσανίδα.
 

Καραπιπέρης βύσματα γυψοσανίδα

Θυρίδες επίσκεψης γυψοσανίδων με μηχανισμό

Από την επιχείρησή μας μπορείτε με προμηθευτείτε θυρίδες επίσκεψης γυψοσανίδας τόσο οροφής όσο και τοίχου (επιτοίχιες). Οι θυρίδες επίσκεψης με μηχανισμό είναι κατασκευασμένες από πλαίσιο αλουμινίου και άνθυγρη γυψοσανίδα.

Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων : 20 Χ 20cm 30 X 30cm 40 X 40cm 50 X 50cm 60 X 60cm .
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και θυρίδων ειδικών διαστάσεων κατόπιν παραγγελίας. Οι θυρίδες ειδικών διαστάσεων έχουν συνήθη χρόνο παράδοσης 7-8 εργάσιμες ημέρες.

Οι θυρίδες επίσκεψης παρέχουν προσβασιμότητα και επισκεψιμότητα τόσο στις οροφές γυψοσανίδας όσο και στα χωρίσματα και τις τοιχοποιίες που είναι κατασκευασμένες από γυψοσανίδα.

Οι θυρίδες επίσκεψης προσφέρουν άμεση πρόσβαση για έλεγχο ή επισκευές σε ηλεκτρομηχανολογικές κλπ εγκαταστάσεις, που υπάρχουν πίσω από τις γυψοσανίδες, χωρίς να απαιτούνται ξηλώματα, καθαιρέσεις κλπ. Είναι εύκολες στην τοποθέτησή τους τόσο σε οροφές όσο και σε χωρίσματα κλπ.

γυψοσανίδες, θυρίδα

Υλικά αρμολόγησης και φινιρίσματος γυψοσανίδων.

καραπιπερης αιγιο υλικά αρμολόγησης γυψοσανίδων

Για την αρμολόγηση των αρμών των ενώσεων των γυψοσανίδων καθώς και το τελικό φινίρισμα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα υλικά τόσο στις απλές (στάνταρντ) γυψοσανίδες όσο και στις άνθυγρες γυψοσανίδες όπως: στόκοι, παρεντίνα, ειδικό αστάρι, αυτοκόλλητη δικτυωτή ταινία αρμού κλπ.
FUGEN FULLER Υλικό αρμολόγησης
UNIFLOT “ “
FUGEN FULLER Άνθυγρο υλικό αρμολόγησης άνθυγρης γυψοσανίδας
UNIFLOT “ “ “ “ “

SUPER FINISH

FINITURA

Έτοιμο υλικό σπατουλαρίσματος γενικής χρήσης

Έτοιμο υλικό φινιρίσματος εσωτερικών χώρων.

Αυτοκόλλητη δικτυωτή ταινία αρμού
Αστάρι γυψοσανίδας

Αφρώδης ηχομονωτική ταινία (αυτοκόλλητη)

καραπιπερης αιγιο
 

Υλικά αρμολόγησης και επιχρίσματος τσιμεντοσανίδας

Για την αρμολόγηση και το επίχρισμα των τσιμεντοσανίδων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα υλικά προκειμένου να υπάρχει αντοχή στην υγρασία, σταθερότητα και διάρκεια ζωής στην κατασκευή μας.

Υαλόπλεγμα, 160gr/μ2 εξωτερικής χρήσης CLIMA PLUS
Αντιαλκαλική ταινία τσιμεντοσανίδας
Χαλαζιακό αστάρι GLX 190
Γωνιόκρανο PVC με πλέγμα
Επίχρισμα στόκος THC 405 PLUS με ίνες
Νεροσταλάκτης PVC με πλέγμα
καραπιπερης αιγιο
 

Εργαλεία ξηράς δόμησης

καραπιπερης αιγιο εργαλεία ξηράς δόμησης
Στην επιχείρησή μας υπάρχουν διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία όλα τα απαραίτητα εργαλεία ξηράς δόμησης όπως: μαχαίρι-κοπίδι γυψοσανίδας, ανταλλακτικές λάμες, ανοξείδωτες σπάτουλες γυψοσανίδας σε πολλά μήκη, βιδοσπάτουλες, σπάτουλες στοκαρίσματος, πλαστικές σπάτουλες, σπάτουλες με δόντι, ράσπα γυψοσανίδας, πριόνι γυψοσανίδας, νήμα ψαλίδι κοπής μετάλλων ίσιο και αριστερό, ειδικές ανοξείδωτες σπάτουλες εξωτερικών και εσωτερικών γωνιών γυψοσανίδας, τριβίδι, πιστόλι σιλικόνης και σαλαμιού, αναδευτήρες κλπ.

Επίσης για την κοπή του μεταλλικού σκελετού και των προφίλ γυψοσανίδας, τσιμεντοσανίδας, ορυκτής ίνας κλπ , υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία οι κατάλληλοι δίσκοι inox, μετάλλου, πέτρας, ξύλου κλπ που απαιτούνται.
 
 
 

Δομικές σανίδες Rowmat

Νέα δομική σανίδα ROWMAT. Με ευρύ πεδίο εφαρμογών στις κατασκευές.

Είναι ελαφρύ ευκολόχρηστο θερμομονωτικό υλικό. Εξαιρετικά ανθεκτικό και αμετάβλητο από τις καιρικές συνθήκες. Είναι αυτοφερόμενο και δεν απαιτείται μεταλλικός σκελετός.

Η δομική σανίδα rowmat αποτελείται από ειδικού τύπου εξηλασμένη πολυστερίνη xps η οποία είναι αμφίπλευρα επικαλυμ0μένη με ειδική τσιμεντοειδή επίστρωση υψηλών προδιαγραφών. Η σανίδα rowmat είναι εξαιρετικά ανθεκτική και άκαμπτη.

Δομικές σανίδες Rowmat Καραπιπέρης ΕΒΕΞ Αίγιο Πάτρα

Είναι κατάλληλη για κάθε είδους επένδυση (πλακάκια,πέτρες,σοβά, πατητή τσιμεντοκονία, επίχρισμα κλπ). Προσφέρει υψηλή μηχανική αντοχή και άριστες θερμομονωτικές και αδιάβροχες ιδιότητες. Είναι κατάλληλη για επενδύσεις τοίχων, δαπέδων, οροφής, θερμοπροσόψεις, κατασκευές σε μπάνια και κουζίνες (όπως νιπτήρες, πάγκους κλπ), σε spa,πισίνες κλπ. Η σανίδα rowmat είναι κατάλληλη για τραπέζια, γραφεία, παγκάκια, μπαρ,πολυθρόνες,καναπέδες κλπ.

Οι διαστάσεις της σανίδας rowmat είναι 250 Χ 60 και 125 Χ 60 και παράγεται σε πάχη από 1,00 cm έως 10 cm. Είναι προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον.

Η σανίδα rowmat παράγεται και σε καμπύλα rowmat board. Είναι ειδική σανίδα που παρέχει τη δυνατότητα υλοποίησης οποιασδήποτε κατασκευής λόγω της καμπυλότητάς του.

Αποτελεί βασικό υλικό δόμησης για πολλές κατασκευές με καμπύλες όπως στρογγυλούς καναπέδες, ζαρντινιέρες, μπανιέρες, έπιπλα σπιτιού και γραφείου κλπ.

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΑΙΓΙΟ ROWMAT

Τα καμπύλα rowmat διατίθενται σε πλάκες διαστάσεων 250 Χ 60 και 125 Χ 60 και σε πάχη 22χιλ. και 32 χιλ. Είναι κατάλληλα για κάθε αρχιτεκτονική κατασκευή χωρίς να δυσκολεύει την εργασία του τεχνίτη.

Scroll to Top