Μπαταρίες κουζίνας

καραπιπερης αιγιο μπαταρίες κουζίνας

Περιγραφή

Μπαταρίες  κουζίνας TEKA

Σχεδιασμένες για να συμπληρώσουν τέλεια την κουζίνα σας. Μπαταρίες κουζίνας σε μεγάλη ποικιλία και σε πολλούς τύπους.

  • Pull out. Ψηλές περιστρεφόμενες μπαταρίες με pull out ντουζ σε πολλά χρώματα και μεγάλη ποικιλία τύπων. Για κάθε κουζίνα υπάρχει ο κατάλληλος τύπος μπαταρίας.
  • Επαγγελματικές. Ψηλές περιστρεφόμενες μπαταρίες επαγγελματικού τύπου με pull down ντουζ. Σε μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων και μοντέλων που να ικανοποιούν κάθε απαίτηση και ανάγκη σας.
  • Τοίχου. Μπαταρίες τοίχου περιστρεφόμενες με ρουξούνι 200 mm.
μπαταρίες κουζίνας ΤΕΚΑ 1
μπαταρίες κουζίνας ΤΕΚΑ 2

Οι μπαταρίες ΤΕΚΑ είναι κατασκευασμένες με τα καλύτερα υλικά και τις καλύτερες τεχνολογίες. Είναι μπαταρίες που δίνουν λύσεις και διαθέσιμο χώρο στην κουζίνα σας. Μπορείτε πλέον να εγκαταστήσετε το νεροχύτη κάτω από ανοιγόμενο παράθυρο, χρησιμοποιώντας μπαταρία ψηλή και βυθιζόμενη, χωρίς να σας ενοχλεί στο πλύσιμο των μαγειρικών σας σκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες των τύπων και των προδιαγραφών στο site μας στους Συνεργάτες μπορείτε να πατήστε στο ΤΕΚΑ. Εκεί θα δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΤΕΚΑ και κάθε χρήσιμη πληροφορία, τεχνικές προδιαγραφές κλπ.

Μπαταρίες κουζίνας Pyramis

Μέσα  από  τη  γκάμα εξαιρετικού  σχεδιασμού, αισθητικής  και  εργονομίας, επιλέξτε  μία μπαταρία που  να  ταιριάζει  στο  σχεδιασμό  της  κουζίνας  σας.

Οι μπαταρίες κουζίνας PYRAMIS είναι κατασκευασμένες με τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας. Μπαταρίες ψηλές, περιστρεφόμενες με ντους και χωρίς ντους, σταθερές κλασσικές και μοντέρνες σε μεγάλη ποικιλία τύπων και χρωμάτων. Επίσης μπαταρίες τοίχου.

μπαταρίες κουζίνας Pyramis 1
μπαταρίες κουζίνας Pyramis 2

Για περισσότερες πληροφορίες, διαστάσεις, χρώματα, τεχνικές προδιαγραφές κλπ., στο site μας στους Συνεργάτες πατήστε στο PYRAMIS. Εκεί θα βρείτε κάθε χρήσιμη πληροφορία.

Scroll to Top