ξύλινες επενδύσεις ραμποτέ καραπιπέρης αίγιο αχαία κορινθία

Περιγραφή

Η επιχείρησή μας, διαθέτει σε μεγάλη ποικιλία αρίστης ποιότητας ξύλινες επενδύσεις ραμποτέ, προέλευσης Σουηδίας, για οροφές,  ταβάνια, επενδύσεις τοίχων, χαγιάτια, στέγες, στέγαστρα κλπ.

Ξύλινες επενδύσεις ραμποτέ για ταβάνια – τοίχους – στέγες κλπ.

Οι επενδύσεις ραμποτέ πεύκης Σουηδίας, παράγονται σε πολλά πλάτη και σχέδια. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και μηκών. Τα συνηθισμένα πάχη των επενδύσεων είναι αυτά που αναγράφονται στην παρακάτω λίστα για κάθε σχέδιο :

larapiperis ραμποτέ σκωτία
Σκωτία

karapiperis ραμποτέ νυχάκι
Παραδοσιακό (νυχάκι)

  1. 1) Σχέδιο Σκωτία πάχος 12-14 mm.
  2. 2) Σχέδιο παραδοσιακό (νυχάκι) πάχος 12-14 mm.
  3. 3) Σχέδιο ταβανιού πάχος 12-13 mm.
  4. 4) Σχέδιο επένδυση κορμού (ημιστρόγγυλο) πάχος 21-28 mm.
  5. 5) Σχέδιο πάτωμα- οροφή (δίφατσο) πάχος 22-34 mm.

Επίσης, εκτός από σουηδικό ξύλο Α΄ ποιότητας, τα παραπάνω προϊόντα παράγονται κατόπιν παραγγελίας και σε ξυλεία Πιτς-πάιν, ελάτη Σουηδίας, όρεγκον πάιν, τροπικά ξύλα κλπ. Είναι πολύ σημαντικό, ο πελάτης κατά την αγορά της ξύλινης επένδυσης ραμποτέ, να μην αγνοήσει το πολύ σοβαρό θέμα της συντήρησής του.

ξύλινη επένδυση ραμποτέ σουηδίας καραπιπέρης αίγιο αχαία κορινθία
ξύλινη επένδυση ραμποτέ πίτσ παιν καραπιπέρης αίγιο αχαία κορινθία

Είναι απαραίτητο, να προμηθευτεί το κατάλληλο συντηρητικό ξύλου – βερνίκι εμποτισμού κλπ τόσο για την προστασία όσο και για την εμφάνιση της οροφής ,του ταβανιού, της επένδυσης τοίχου κλπ. Με την σωστή προστασία, εξασφαλίζεται μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η εταιρεία μας, εκτός των άλλων, διαθέτει ετοιμοπαράδοτα, σε πολλές αποχρώσεις, συντηρητικά ξύλου, βερνίκια εμποτισμού και βερνίκια πατωμάτων όλων των τύπων της κορυφαίας εταιρείας BONDEX. Όλα τα προϊόντα της BONDEX, εισάγονται από την Δανία.

Η BONDEX, έχει εμπειρία πολλών ετών και είναι εξειδικευμένη στην προστασία και συντήρηση του ξύλου. Υπάρχουν πιστοποιημένα προϊόντα τόσο διαλυτού όσο και νερού.

Μαζί με τις επενδύσεις ραμποτέ, υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία, διαθέσιμα σε σουηδικό ξύλο (πεύκη) Α΄ ποιότητας, όλα τα απαραίτητα διακοσμητικά πηχάκια όπως ταβανογωνιές, πρεβάζια, ταβανόπηχες, ορθές γωνίες, αρμοκάλυπτρα κλπ, ώστε η τελική εικόνα της κατασκευή σας να είναι ευπαρουσίαστη και χωρίς την παραμικρή ατέλεια.

εξαρτήματα ξύλινης επένδυσης ραμποτε καραπιπέρης αίγιο αχαία κορινθία

Πλαστικές επενδύσεις ραμποτέ για ταβάνια, τοίχους κλπ.

Η επιχείρησή μας, διαθέτει πλαστική επένδυση ραμποτέ σε λευκό χρώμα καθώς και σε μεγάλη ποκιλία χρωμάτων απομίμησης ξύλου καθώς και μονόχρωμα. Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης, κατόπιν παραγγελίας, στα ακριβή μήκη που χρειάζεται ο πελάτης.

karapiperis plastikes ependiseis

Υπάρχουν διαθέσιμα και όλα τα απαραίτητα πλαστικά πηχάκια, φαλτσογωνιές, ταβανογωνιές, σκωτίες κλπ , ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στο τελικό αποτέλεσμα.

Ροζέτες οροφής ξύλινες

Στην επιχείρησή μας υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες μασίφ σουηδικές ροζέτες οροφής.
Οι σουηδικές ροζέτες είναι χωρίς ρόζους (άροζες) και υπάρχουν διαθέσιμες σε κυκλικό
σχήμα (στρογγυλές). Κυκλοφορούν σε 3 διαμέτρους:

  • Μικρή ροζέτα Φ25
  • Μεσαία ροζέτα Φ28
  • Μεγάλη ροζέτα Φ31

καραπιπερης αιγιο ροζέτες

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες και ροζέτες στρογγυλές Φ 32 από MDF γυμνό.
Οι ροζέτες MDF προτιμούνται στις περιπτώσεις που ο πελάτης πρόκειται να κάνει βαφή στη ροζέτα με λάκα ή ριπολίνη κλπ.

Scroll to Top