καραπιπέρης αίγιο διακοπτό κόλλες επιχρήσματα

Περιγραφή

Κόλλες πλακιδίων  ΤHRACON

οι κόλλες πλακιδίων και ειδικών εφαρμογών της Thracon παράγονται απο Ελληνική ποταμίσια χαλαζιακή άμμο  και καλύπτουν όλες τις κατηγορίες Ευρωπαϊκών προτύπων. Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές για τοποθέτηση κάθε είδους πλακιδίων, σε όλα τα υποστρώματα. Διατίθενται σε δύο αποχρώσεις, λευκό και γκρί.

kolles karapiperis aigio

SKW 112

SKW 112 Ακρυλική κόλλα πλακιδίων

Κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, υψηλών αντοχών, πα- για μη απορροφητικά πλακίδια παραγόμενη με χαλαζιακή άμμο, για χρήση κυρίως σε οριζόντιες επιφάνειες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Εφαρμογή: Κατάλληλη για συγκόλληση απορροφητικών κεραμικών πλακιδίων σε υποστρώματα όπως μπετόν, ελαφρύ μπετόν, επιχρίσματα, τσιμεντοκονίες, αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα κ.ά. Κατανάλωση: 2-4 kg/m²

Συσκευασία: 25 kg

thrakon skw 114

SKW 114 Ακρυλική κόλλα πλακιδίων με αντίσταση στην κάθετη ολίσθηση.

Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η SKW 114 έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και αντοχή στην υγρασία και τον παγετό. Έχει μηδενική ολίσθηση και κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C1Τ με βάση το ΕΝ 12004.

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg

SKW 116

SKW 116 Ακρυλική κόλλα πλακιδίων μηδενικής κάθετης ολίσθησης

Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων με βάση το τσιμέντο, παραγόμενη από χαλαζιακή άμμο, για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυ φες επιφάνειες. Η ειδική σύνθεση του προϊόντος προσφέρει υψηλή αντοχή, αντίσταση στην κάθετη ολίσθηση και αυξημένο ανοιχτό χρόνο επικόλλησης. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Εφαρμογή: Κατάλληλη για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων πάνω σε συνήθη υποστρώματα όπως μπετόν, ελαφρύμπετόν, επιχρίσματα, τσιμεντοκονίες, αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα κ.ά. Κατανάλωση: 2-4 kg/m²

Συσκευασία: 25 kg

thrakon SKW-117

SKW 117 STONE Ισχυρή χονδρόκοκκη κόλλα για κεραμικά πλακίδια και φυσική πέτρα.

Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα, παρουσιάζει μηδενική κάθετη ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη ανόργανα υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή-καύσωνα-παγετό). Επίσης παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C1ΤE με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon vkw-120

VKW 120 Ακρυλική κόλλα μηδενικής κάθετης ολίσθησης για μη απορροφητικά πλακίδια.

Πρόκειται για τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης, για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η VKW 120 παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2T με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon vkw121

VKW 121 Ενισχυμένη κόλλα πλακιδίων μεγάλου ανοιχτού χρόνου για μη απορροφητικά πλακίδια.

Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η VKW 121 έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2Ε με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon VKW-124

VKW 124 Ενισχυμένη κόλλα μηδενικής κάθετης ολίσθησης και μεγάλου ανοιχτού χρόνου για μη απορροφητικά πλακίδια.

Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης, αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η VKW 124 παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Επίσης παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤΕ με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon VKW-126

VKW 126 Ελαστική κόλλα πλακιδίων.

Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες, αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η VKW 126 παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Επίσης παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤE με βάση το ΕΝ 12004 και S1 με βάση το ΕΝ 12002 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon VKW127

VKW 127 STABILO Ενισχυμένη χονδρόκοκκη κόλλα πλακιδίων

Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες, αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η VKW 127 παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα -παγετό). Επίσης παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤE με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Κατανάλωση: 4-8 kg/m², ανάλογα με την ομαλότητα της επιφάνειας και από το αν απαιτείται εξομάλυνση του υποστρώματος.

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon VKW-128

VKW 128 Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων υψηλής ελαστικότητας

Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα, τσιμεντοειδούς βάσης, αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Η VKW 128 παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα -παγετό). Επίσης παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤE με βάση το ΕΝ 12004 και S1 με βάση το ΕΝ 12002 για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg

thrakon VKW-128

VKW 129 ULTRAFLEX Υπερελαστική, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα. Παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤE S2 με βάση τα πρότυπα ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002 για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
Κατανάλωση: 2-4 kg/m².

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg

thrakon VKW_132

VKW 132 Ελαστική κόλλα 2 συστατικών.

Αποτελείται από ξηρό κονίαμα (συστατικό Α) και ρητινούχο γαλάκτωμα (συστατικό Β). Παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά) με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤE S2 με βάση τα πρότυπα ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 2,5-4 kg/m²

Συσκευασία:
Α συστατικό – σακί 7kg (τσιμεντοειδές κονίαμα)
B συστατικό – πλαστικό δοχείο 3Kg (ελαστικοποιητής)

thrakon FKW-134

FKW 134 Ακρυλική κόλλα πλακιδίων ταχείας πήξης.

Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε δάπεδα και τοίχους. Αποτελείται από τσιμέντα ειδικών τύπων, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η FKW 134 είναι ιδανική για εφαρμογές όπου απαιτείται η αυθημερόν αρμολόγηση και παράδοση της πλακόστρωσης (τοίχος ή δάπεδο). Η χρήση των επιφανειών με ελαφρά φορτία μπορεί να γίνει 2 – 3 ώρες μετά την εφαρμογή ενώ από την επόμενη ημέρα οι επιφάνειες μπορεί να παραδοθούν για πλήρη χρήση, ακόμη και με βαριά φορτία. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση και κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2FΤ με βάση το ΕΝ 12004. Κατανάλωση: 3-5 kg/m²

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg

thrakon FKW-134

MKW 136 Ακρυλική κόλλα μαρμάρων.

Κατάλληλη για χρήση σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και για εφαρμογή σε μεγάλα πάχη. Αποτελείται από τσιμέντο, ασβεστολιθικά αδρανή (μάρμαρο) και βελτιωτικά πρόσθετα. Η MKW 136 έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Επίσης προστατεύει τις επιφάνειες των μαρμάρων από το λέκιασμα. Το προϊόν παρουσιάζει θιξοτροπική συμπεριφορά και κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2Τ με βάση το ΕΝ 12004. Κατανάλωση: 4,0-5,0 kg/m2

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg

Κόλλες ειδικών προδιαγραφών

thrakon KDW-138

KDW 138 Λευκό κονίαμα υαλότουβλων και διακοσμητικών τούβλων.

Κατάλληλη για συγκόλληση υαλότουβλων, τεχνητής πέτρας, διακοσμητικών τούβλων, κλπ. Αποτελείται από τσιμέντο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η KDW 138 έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε δάπεδα και τοίχους. Έχει την ικανότητα να εφαρμόζεται σε πάχη 1-2cm. Παράγεται και ελέγχεται με βάση το ΕΝ 998-2.  Κατανάλωση: Η κατανάλωση της KDW 138 εξαρτάται από το είδος του υποστρώματος, το είδος των διακοσμητικών στοιχείων, το πάχος του αρμού, τα εργαλεία και τη μέθοδο εφαρμογής. Υαλότουβλα με διαστάσεις 19x19x8cm και πάχος αρμού 1cm η κατανάλωση είναι 17-19 kg/m2
Διακοσμητικά τούβλα με διαστάσεις 19x5x1,5cm και πάχος αρμού 1cm η κατανάλωση είναι 10kg/m2

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg.

thrakon FSW-140

FSW 140 Πυρίμαχο κονίαμα για πυρότουβλα.

Τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα, αποτελείται από πυρίμαχο τσιμέντο, ανόργανα fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Το FSW 140 παρουσιάζει ισχυρή αντίσταση στη φωτιά, μέχρι και 10000C. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Παράγεται και ελέγχεται με βάση το ΕΝ 998-2. Κατανάλωση: 4-6 kg/m2

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg.

thrakon VKW142

VKW 142 ACRYL Έτοιμη παστώδης κόλλα πλακιδίων.

Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα. Η VKW 142 Acrylic παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο με συνέπεια να αυξάνεται η παραγωγικότητα των συνεργείων. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές D2TE κατά το πιστοποιητικό ποιότητας ΕΝ 12004:2001. Κατανάλωση: 1,5-5 kg/m², ανάλογα με την ομαλότητα της επιφάνειας

Συσκευασία: Πλαστικό δοχείο 5kg και 15kg.

thrakon VKW145

VKW 145 EPOXY Ισχυρή εποξειδική κόλλα πλακιδίων.

Είναι ιδανική για γρήγορες συγκολλήσεις όμοιων και ανόμοιων οικοδομικών και βιομηχανικών υλικών χωρίς να συρρικνώνεται. Ειδική για πλακίδια και μάρμαρα. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου R2ΤΕ με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατανάλωση: 1,5-5kg/m2 για συγκόλληση πλακιδίων ανάλογα με την ομαλότητα της επιφάνειας

Συσκευασία: Μίγμα (Α+Β) – 5 kg
Α συστατικό – μεταλλικό δοχείο 4,66 kg
B συστατικό – μεταλλικό δοχείο 0,34Kg

Aρμόστοκοι THRACON

armostokoi karapiperis aigio

FMF 150_final_3D_CMYK

FMF 150 Έγχρωμος Αρμόστοκος
Ενισχυμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετική εργασιμότητα.

Αρμόστοκος ενός συστατικού με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένος με πολυμερικά πρόσθετα και ειδικά επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή. Κατατάσσεται ως αρμόστοκος τύπου CG2 WA κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13888.
Παράγεται σε δύο τύπους:
• Λεπτόκοκκος Νο 301-Νο 326: πάχος αρμού έως 5 mm.
• Χονδρόκοκκος Νο 501-Νο 525: πάχος αρμού 5-20 mm.
Εφαρμογή: Ιδανικός για αρμολόγηση πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Συσκευασία: 5 kg

FMF 160 LUX_final_3D_CMYK

FMF 160 LUX αρμόστοκος πορσελάνινης υφής

Εξαιρετικά υψηλές μηχανικές αντοχές και ιδιαίτερα λεία τελική επιφάνεια

Αρμόστοκος με υψηλές μηχανικές αντοχές και χαρακτηριστική χρωματική ομοιογένεια . Εξασφαλίζει στεγανότητα επιτυγχάνοντας εξαιρετικές υδατοαπωθητικές ιδιότητες και αντιμυκητιακή προστασία. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και το σχηματισμό μυκήτων και λεκέδων αλάτων στην επιφάνειά του. Είναι γρήγορης πήξης και κατατάσσεται στην κατηγορία αρμόστοκων τύπου CG2 WA κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13888.
Εφαρμογή: Κατάλληλος για σφράγιση αρμών κεραμικών πλακιδίων, μαρμάρων, γρανιτών τοίχου και δαπέδου, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Έχει εξαιρετική εργασιμότητα. Εφαρμόζεται για πλάτος αρμών 1-8 mm. Δίνει λείο τελικό αποτέλεσμα στις επιφάνειες.
Διατίθεται σε 17 χρωματισμούς.

Συσκευασία: 5 kg

FMF 155 _A_3DCMYK

FMF 155 εποξειδικός αρμόστοκος 2 συστατικών

Υψηλή ανθεκτικότητα για ειδικές κατασκευές και επαγγελματικούς χώρους

Εποξειδικός αρμόστοκος δύο συστατικών χωρίς διαλύτες, κατάλληλος για την πλήρωση αρμών πλάτους από 2-12 mm. Μετά τη σκλήρυνση παρουσιάζει υψηλές αντοχές, τόσο μηχανικές (θλίψη, κάμψη, πρόσφυση), όσο και χημικές (οξέα, αλκάλια, οργανικοί διαλύτες). Εξίσου ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες και το νερό, αλατούχο ή μη. Κατατάσσεται ως αρμόστοκος τύπου RG κατά το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13888.Εφαρμογή: Κατάλληλος για τη συγκόλληση και αρμολόγηση πλακιδίων και ψηφίδας σε πισίνες, δάπεδα εργοστασίων, σφαγεία, ζυθοποιίες, γαλακτοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων & χημικών, νοσοκομεία, σπίτια κ.ά.

Συσκευασία: 3 kg (A: 2,82 kg – B: 0,18 kg)

Αστάρια και καθαριστικά THRACON

GLX 190 - 5K

GLX 190 χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης πλακιδίων & μωσαϊκών

Ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης με πολυμερή συνθετικά υλικά, προσμίξεις ορυκτών και χαλαζιακή άμμο επιλεγμένης κοκκομετρίας. Ενισχύει την πρόσφυση της κόλλας σε λείες και χαμηλής απορροφητικότητας επιφάνειες.
Εφαρμογή: Για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών πρόσφυσης σε παλιά πλακάκια και μωσαϊκά, όπου πρόκειται να επικολληθούν νέα πλακίδια, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εφαρμόζεται επίσης πάνω σε λεία επιχρίσματα, ξύλο και τσιμεντοσανίδες.
Κατανάλωση: 0,4 kg/m²
Απόχρωση: Κίτρινο

Συσκευασία: 5 kg

vlx 181

VLX 181 μη όξινο καθαριστικό γενικής χρήσης

Διαφανές μη όξινο καθαριστικό γενικής χρήσης για μάρμαρα και πλακίδια με άρωμα λεμονιού. Καθαρίζει τέλεια χωρίς να προκαλεί φθορές, προσδίδοντας ταυτόχρονα γυαλάδα.
Εφαρμογή: Όπου απαιτείται η χρήση ήπιων καθαριστικών μέσων (π.χ. για τον καθαρισμό μαρμάρων, πλακιδίων ανθρακικού ασβεστίου και γενικά ευαίσθητων πλακιδίων). Είναι ιδανικό για πλακάκια με μεταξοτυπία και ειδικές διακοσμήσεις, τα οποία καθαρίζονται με ένα μαλακό πανί.
Κατανάλωση: 1 L/5 m² επιφάνειας

Συσκευασία: 1 lt

vlx 182

VLX 182 όξινο καθαριστικό και λαμπρυντικό αρμών και κεραμικών πλακιδίων

Διαφανές όξινο υγρό καθαριστικό και λαμπρυντικό αρμών και κεραμικών πλακιδίων. Καθαρίζει, προσδίδει γυαλάδα, διατηρεί τα χρώματα του αρμόστοκου ζωντανά και λαμπερά μετά την εφαρμογή.
Εφαρμογή: Αφαιρεί από τα πλακάκια και τους αρμούς σχηματισμούς κρούστας τσιμέντου, αλατούχες και ασβεστώδεις επικολλήσεις, υπολείμματα από κόλλες και αμμοκονιάματα καθώς και λεκέδες από γράσα, βερνίκια, λάδια κ.λπ. Δε χρησιμοποιείται για καθαρισμό μαρμάρου, διακοσμητικής πέτρας από ασβεστόλιθο και επιφανειών μη ανθεκτικών στα οξέα.
Κατανάλωση: 1 L/5,5 m² επιφάνειας

Συσκευασία: 1 lt

Eπιχρίσματα THRACON

τα επιχρίσματα της Thracon διαθέτουν πιστοποίηση CE και είναι εναρμονισμένα με τα απαιτούμενα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Παράγονται απο Ελληνική ποταμίσια χαλαζιακή άμμο και εξασφαλίζουν μειωμένη απορρόφηση νερού και άριστο φινίρισμα. Αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς σοβάδες.

epixrismata

NHP 250 WR

NHP 250 WR υδαταπωθητικός σοβάς ενός χεριού με χαλαζιακή άμμο

Σοβάς μίας στρώσης με χαλαζιακή άμμο και επιπλέον υδαταπωθητική δράση. Αντικαθιστά το λάσπωμα και το φινίρισμα. Με άριστη πρόσφυση, εξασφαλίζει ταυτόχρονα την εξομάλυνση και τη λείανση των επιφανειών με ένα μόνο πέρασμα. Ιδανικός για χρήση σε παραθαλάσσιες περιοχές και γενικά τοποθεσίες όπου επικρατεί αυξημένη υγρασία.
Παράγεται σε 2 τύπους:
• NHP 250-1 WR – γκρι • NHP 250-2 WR – λευκός
Κατανάλωση: 14 kg/m² για πάχος εφαρμογής 1 cm
Κοκκομετρία: 1,4 mm max

Συσκευασία: 40 kg

NHP 255 WR

NHP 255 WR υδαταπωθητικός λευκός σοβάς ενός χεριού με μάρμαρο

Λευκός, υδαταπωθητικός σοβάς μίας στρώσης που αντικαθιστά το λάσπωμα και το φινίρισμα. Εξασφαλίζει ταυτόχρονα την εξομάλυνση αλλά και τη λείανση των επιφανειών με ένα μόνο πέρασμα. Το υπέρλευκο μάρμαρο της σύνθεσής του συντελεί στο αντίστοιχα υπέρλευκο αποτέλεσμα κατά τη λείανση των επιφανειών. Ιδανικός για χρήση σε παραθαλάσσιες περιοχές και γενικά τοποθεσίες όπου επικρατεί αυξημένη υγρασία.
Κατανάλωση: 13-15 kg/m² για πάχος εφαρμογής 1 cm
Κοκκομετρία: 1,4 mm max

Συσκευασία: 25 – 40 kg

thrakon SHP-205

SHP 205 Σοβάς πεταχτός.

Το προϊόν SHP 205 αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 3,5mm, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Ο SHP 205 προσφέρει υψηλή αντοχή, άριστες συγκολλητικές ιδιότητες και λειτουργεί ως γέφυρα πρόσφυσης μεταξύ της τοιχοποιίας των επόμενων στρώσεων σοβά. Επί πλέον εξασφαλίζει την ομοιόμορφη απορροφητικότητα όλων των επιφανειών που πρόκειται να σοβατιστούν. Κατανάλωση: 5 kg/m² για πάχος εφαρμογής 0,5 cm

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg και 40kg

thrakon GHP-210

GHP 210 Σοβάς βασικής στρώσης

Το προϊόν GHP 210 είναι ένας έτοιμος σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης κατάλληλος για το λάσπωμα (επιπέδωση) των επιφανειών πριν από την εφαρμογή επιχρισμάτων τελικής ή διακοσμητικής στρώσης. Αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 2,5mm, ανόργανα fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Ο GHP 210 έχει πολύ ισχυρή πρόσφυση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα. Κατανάλωση: 14-15 kg/m² για πάχος εφαρμογής 1,0 cm

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg και 40kg

thrakon FHP-225

FHP 225 Λευκός σοβάς τελικής στρώσης με μάρμαρο.

Το προϊόν FHP 225 είναι ένας σοβάς τελικής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης. Αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, ασβεστολιθική άμμο (μάρμαρο) και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται σε δύο διαφορετικές κοκκομετρίες: FHP 225-0 με μέγιστο κόκκο 0,5mm και FHP 225-1 με μέγιστο κόκκο 1,4 mm. Ο FHP 225 έχει πολύ ισχυρή πρόσφυση πάνω στην προηγούμενες στρώση σοβά και αποδίδει άριστο φινίρισμα. Η σοβατισμένη επιφάνεια με το προϊόν FHP 225 αναπνέει, δεν ποτίζει από τα νερά της βροχής, και δεν αναπτύσσει μούχλες και πρασινίλες. Επιπλέον δεν δημιουργούνται διογκώσεις (οι γνωστές πεταλίδες) που οφείλονται στο πλημμελές σβήσιμο του ασβέστη ο οποίος χρησιμοποιείται στα παραδοσιακά επιχρίσματα.

Κατανάλωση:
FHP 225-0: 3-4 kg/m2 ανά 3mm
FHP 225-1: 5-6 kg/m2 ανά 5mm

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg και 40kg

thrakon FHP-221

FHP 221 Λευκός σοβάς τελικής στρώσης με χαλαζιακή άμμο.

Το προϊόν FHP 221 αποτελείται από τσιμέντο, υδράσβεστο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Παράγεται σε δύο διαφορετικές κοκκομετρίες: FHP 221-2 με μέγιστο κόκκο 0,5mm και FHP 221-3 με μέγιστο κόκκο 1,4 mm. Ο FHP 221 έχει πολύ ισχυρή πρόσφυση πάνω στην προηγούμενες στρώσεις σοβά και αποδίδει άριστο φινίρισμα. Η σοβατισμένη επιφάνεια με το προϊόν FHP 221 αναπνέει, δεν ποτίζει από τα νερά της βροχής, και δεν αναπτύσσει μούχλες και πρασινίλες. Επιπλέον δεν δημιουργούνται διογκώσεις (οι γνωστές πεταλίδες) που οφείλονται στο πλημμελές σβήσιμο του ασβέστη ο οποίος χρησιμοποιείται στα παραδοσιακά επιχρίσματα.

Κατανάλωση:
FHP 221-2: 3-4 kg/m2 ανά 3mm
FHP 221-3: 5-6 kg/m2 ανά 5mm

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg και 40kg

thrakon NHP-260

NHP 260 Γυψοσοβάς Μηχανής

Το προϊόν NHP 260 είναι ένας έτοιμος γυψοσοβάς μιας στρώσης κατάλληλος για το σοβάτισμα εσωτερικών επιφανειών. Αποτελείται από γύψο υψηλής ποιότητας, ελαφροβαρή filler, μάρμαρο και βελτιωτικά πρόσμικτα. Με τη χρήση του γυψοσοβά αντικαθίσταται τόσον το πεταχτό και το λάσπωμα, αλλά και το τελικό σοβάτισμα με μάρμαρο. Επίσης, αντικαθίσταται και το σπατουλάρισμα. Η τελική επιφάνεια του γυψοσοβά είναι κατάλληλη για βάψιμο. Έχει άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα, εξομαλύνει τις επιφάνειες αποδίδοντας ένα τέλειο φινίρισμα με ένα μόνο πέρασμα. Κατανάλωση: 8 kg/m²/cm

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg και 40kg

thrakon NHP-261

NHP GYPSUM Οικοδομικός γύψος.

Ταχείας πήξης γύψος κατάλληλος για μερεμέτια και γρήγορες επισκευές σε κάθετες εσωτερικές επιφάνειες και συγκολλήσεις γύψινων κατασκευών. Κατανάλωση: Εξαρτάται από την εργασία και το πεδίο εφαρμογής

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25Kg και 40kg

thrakon NHP-262

NHP 262 HANDY Γυψοσοβάς χεριού.

Το προϊόν NHP 262 HANDY είναι ένας έτοιμος γυψοσοβάς χεριου μιας στρώσης κατάλληλος για το σοβάτισμα εσωτερικών επιφανειών. Αποτελείται από γύψο υψηλής ποιότητας, ελαφροβαρή filler, μάρμαρο και βελτιωτικά πρόσμικτα. Με τη χρήση του γυψοσοβά αντικαθίσταται τόσον το πεταχτό και το λάσπωμα, αλλά και το τελικό σοβάτισμα με μάρμαρο. Επίσης αντικαθίσταται και το σπατουλάρισμα. Η τελική επιφάνεια του γυψοσοβά είναι κατάλληλη για βάψιμο. Έχει άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα, εξομαλύνει τις επιφάνειες αποδίδοντας ένα τέλειο φινίρισμα με ένα μόνο πέρασμα. Κατανάλωση: 8 kg/m²/cm

Συσκευασία: Χαρτόσακος 30kg

thrakon NHP-263

NHP 263 ART GYPSUM Γύψος καλλιτεχνίας.

Το προϊόν PAW 290 είναι ένα κονίαμα ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα, κατάλληλο για χτίσιμο δομικών στοιχείων από πορομπετόν (YTONG, ALFA BLOCK, κ.τ.λ.). Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και αντοχή στον παγετό και την υγρασία. Αποτελείται από λεπτής κοκκομετρίας αδρανή με αποτέλεσμα να εγγυάται τη συνέχιση της θερμομόνωσης στους αρμούς των δομικών στοιχείων εμποδίζοντας το σχηματισμό θερμογέφυρων. Κατανάλωση: Εξαρτάται από την εργασία και το πεδίο εφαρμογής

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg

thrakon PAW-290

PAW 290 Κόλλα για πορομπετόν.

Το προϊόν PAW 290 είναι ένα κονίαμα ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα, κατάλληλο για χτίσιμο δομικών στοιχείων από πορομπετόν (YTONG, ALFA BLOCK, κ.τ.λ.). Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και αντοχή στον παγετό και την υγρασία. Αποτελείται από λεπτής κοκκομετρίας αδρανή με αποτέλεσμα να εγγυάται τη συνέχιση της θερμομόνωσης στους αρμούς των δομικών στοιχείων εμποδίζοντας το σχηματισμό θερμογέφυρων. Κατανάλωση: 1 σακί 25 kg ανά 1,25 m3 πορομπετόν

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg

thrakon MIX-280

MIX 280 Λάσπη χτισίματος.

Το MIX 280 είναι ένα κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα κατάλληλο για χτίσιμο δομικών στοιχείων όπως τούβλων, τσιμεντόλιθων, πέτρας, πλακών πεζοδρομίου και άλλων συνήθων δομικών υλικών. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Το MIX 280 έχει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και αντοχή στον παγετό και την υγρασία. Κατανάλωση: Eνδεικτική για τούβλα διαστάσεων 12 x 9 x19 cm: 23 kg/m2

Συσκευασία: Χαρτόσακος 40kg και Big Bag

thrakon QZS-700

QZS 700 Χαλαζιακή άμμος.

Το προϊόν QZS 700 είναι πυριτική άμμος η οποία έχει υποστεί βιομηχανική κατεργασία, καθάρισμα και ξήρανση και είναι διαβαθμισμένη σε διάφορες κοκκομετρίες. Η άμμος προέρχεται από ποτάμια και δεν περιέχει άλατα, ούτε ξένα σώματα. Περιέχει υψηλά ποσοστά πυριτίου (SiO2) που προσδίδουν στο προϊόν υψηλή σκληρότητα: 6 – 7 της κλίμακας Mosh. Ο κόκκος της άμμου έχει σχεδόν σφαιρικό σχήμα, που προσδίδει στο προϊόν άριστα ρεολογικά χαρακτηριστικά, και ταυτόχρονα δένει με τα συνδετικά υλικά (τσιμέντο, υδράσβεστο).
Ο τρόπος εφαρμογής, η κατανάλωση και η επιλογή της κατάλληλης κοκκομετρίας (ή ακόμη και ο συνδυασμός περισσοτέρων της μίας κοκκομετριών), ποικίλει ανάλογα με την περίπτωση. Κατανάλωση: Εξαρτάται από την εργασία και το πεδίο εφαρμογής

Συσκευασία: Πλαστικό σακί 25kg και Big Bag 1000-1500kg

Αστάρια και πρόσμικτα THRACON

astaria

GLX 290_4 kg_CMYK

GLX 290 διάφανο ακρυλικό αστάρι

Αστάρι ακρυλικής βάσης, ενός συστατικού. Εμποτίζει και σταθεροποιεί τις τσιμεντοκονίες, δημιουργώντας μια γέφυρα πρόσφυσης για τα υλικά που θα ακολουθήσουν. Προστατεύει τις επιφάνειες από το λέκιασμα και εμποδίζει την απορρόφηση του νερού.
Εφαρμογή: Κατάλληλο για την επάλειψη επιφανειών πριν από βάψιμο ή επισκευές.
Κατανάλωση χωρίς αραίωση: 60-90 g/m² ανά στρώση

Συσκευασία: 1 – 4 kg

GLX 292_20+5kg_CMYK

GLX 292 FLEX PRIM ακρυλικό αστάρι υψηλής διείσδυσης

Έτοιμο προς χρήση, ακρυλικό μικρονιζέ αστάρι νερού με μεγάλη ικανότητα διείσδυσης.
Εφαρμογή: Ιδανικό για την προετοιμασία κάθε νέας ή παλαιάς πορώδους επιφάνειας όπως σοβάς, τούβλα, μπετόν, σπατουλαριστοί τοίχοι κ.λπ. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί γέφυρες πρόσφυσης για ακρυλικούς σοβάδες, χρώματα νερού, κονιάματα, κόλλες πλακιδίων, ακρυλικά και τσιμεντοειδή στεγανωτικά επαλειφόμενα κ.λπ.
Κατανάλωση: 50-70 g/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Συσκευασία: 1 – 5 – 20 kg

GLX 298_5kg_CMYK

GLX 298 ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης σοβάδων

Έτοιμο προς χρήση ακρυλικό αστάρι πρόσφυσης. Αντικαθιστά την παραδοσιακή «πεταχτή» στρώση. Αποτελείται από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο.
Εφαρμογή: Για την ενίσχυση της πρόσφυσης του σοβά ή του γυψοσοβά πάνω σε λείες ή μη απορροφητικές επιφάνειες. Μετά την εφαρμογή του δημιουργεί μια αδρή επιφάνεια.
Κατανάλωση: 300-350 g/m²
Απόχρωση: Κόκκινο

Συσκευασία: 1 – 5 – 20 kg

LATEX 296_20+5kg_3D_CMYK

THRAKON LATEX 296 βελτιωτικό πρόσμικτο γαλάκτωμα κονιαμάτων

Οικοδομικό ακρυλικό πρόσμικτο. Συνιστάται για μια μεγάλη σειρά από βελτιώσεις των ιδιοτήτων των κονιαμάτων όπως: Αντοχή, συγκόλληση πάνω σε διάφορες επιφάνειες, ελαστικότητα, αντίσταση στον παγετό, στεγανότητα, ανθεκτικότητα στην τριβή και τα οξέα, αποφυγή συρρίκνωσης, πρόσφυση και εργασιμότητα. Χωρίς οργανικούς διαλύτες.
Εφαρμογή: Κατάλληλο για κάθε είδους κονιάματα με βάση το τσιμέντο ή τον γύψο.
Κατανάλωση: Αραιώνεται με το νερό ανάμιξης.
Αναλογία: THRAKON LATEX : νερό = 1:1 έως 1: 5

Συσκευασία: 1 – 5 – 20 kg

ANTILIME_20 +5kg_3D CMYK

ΑNTI-LIME πλαστικοποιητής κονιαμάτων

Διαφανές ρητινούχο υγρό που αντικαθιστά τον ασβέστη, αποφεύγοντας τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη χρήση του (π.χ. πεταλούδες). Βελτιώνει την εργασιμότητα και αυξάνει τον εργάσιμο χρόνο.
Εφαρμογή: Σε κονιάματα όπως σοβάδες και λάσπη για χτίσιμο τοιχοποιίας και συγκόλληση μαρμάρων, πέτρας και πλακιδίων. Κατάλληλο για κονιάματα στα οποία χρειάζεται να μεγαλώσει ο χρόνος εφαρμογής και να βελτιωθεί η πρόσφυση στην επιφάνεια προσαρμογής.
Κατανάλωση: α) Για σοβά: 0,2 – 0,5 kg/σακί τσιμέντου
β) Για κονίαμα τοιχοποιίας: 0,15 kg/σακί τσιμέντου

Συσκευασία: 1 – 5 – 20 kg

Στάτορες

ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΑΛΚΑΛΙΚΟ ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΟ

 γαλβανισμένο αντιαλκαλικό γωνιόκρανο

Πλάτος πλέγματος: 0,36 m
Μήκος: 2,8 m

ΟΔΗΓΟΣ ΣΟΒΑ

oδηγός σοβά

Προφίλ για γρήγορο και τέλειο γέμισμα σοβά 6mm. Απαραίτητο για τη δημιουργία τέλειων επιφανειών.
Γαλβανισμένο ατσάλι

ΠΛΕΓΜΑ 110g

αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα επιχρισμάτων (110 g/m²)

Περιγραφή: 10 x 10 mm Μπλε
Βάρος: 110 g/m²
Διαστάσεις: 1 x 50 m

ΠΛΕΓΜΑ 70g

υαλόπλεγμα (70 g/m²)

πλέγμα πλάτους 100 cm: Υαλόπλεγμα για την καθολική ενίσχυση στεγανωτικών επαλείψεων (π.χ. FLX 380, FLX 382, FLX 385) σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις πολλαπλών ρηγματώσεων.
Βάρος: περίπου 70 g/m2.
Άνοιγμα καρέ: 1 x 2 mm.

Scroll to Top